Košarka
SPORTOVI
Košarka
BIZARNO, ZAR NE?

Srbija će danas odigrati utakmicu protiv Bosne i Hercegovine, no nitko neće saznati što se na njoj dogodilo

Utakmice pred zatvorenim vratima nešto su sad već uobičajeno, no utakmice koje kao da se nisu dogodile su nešto potpuno novo.

Bogdan Bogdanović (Foto: Afp)

Reprezentacije koje će nastupiti na Svjetskom košarkaškom prvenstvu, koje će se održavati od 25. kolovoza do 10. rujna u Japanu, Filipinima i Indoneziji, trenutno se nalaze u glavnoj fazi priprema.

Tako i reprezentacija Srbije, koja je ponovno među favoritima za medalje, unatoč tome što na prvenstvu neće biti Nikola Jokića, vjerojatno najboljeg košarkaša svijeta. 

Utakmica o kojoj nećemo apsolutno ništa saznati

Svetislav Pešić i njegovi izabranici danas će odigrati pripremni susret protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine, no on će se održati u jednom vrlo zanimljivom dekoru.

Naime, utakmica će se igrati pred zatvorenim vratima, što zapravo nije rijedak slučaj. No, takve utakmice većinom dozvole pristup određenim novinarima te se na kraju objavi rezultat i sve što je bitno.

Ovog puta to neće biti slučaj. U dvorani će se naći samo sudionici utakmice i suci, a svima je strogo zabranjeno išta o utakmici otkriti.

Tako će se odigrati utakmica za koju nikad neće službeno biti potvrđeno da je odigrana. Osim ako naravno s vremenom netko od sudionika o tome ipak ne progovori. 

No, do Svjetskog prvenstva to neće biti slučaj. Očito Pešić namjerava isprobati neke varijante za koje ne želi da itko zna da postoje. Koje su to, vjerojatno ćemo saznati tek na Svjetskom prvenstvu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider