Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkrio gdje želi okončati karijeru

Ćorluka nakon rekordno kratkih pregovora stavio potpis na novi ugovor

Vedran Ćorluka produljio je ugovor s moskovskim klubom i otkrio da upravo tamo želi završiti svoju karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski 34-godišnji stoper Vedran Ćorluka produžio je ugovor s moskovskim Lokomotivom do ljeta 2021. godine, objavio je u utorak ruski nogometni prvoligaš.

"Zahvaljujem upravi koja je bila posvećena tome da ostanem u klubu. Pregovori su trajali nekoliko minuta i sretan sam što ću i dalje braniti boje Lokomotiva. Dobro mi je u Lokomotivu, od prvog dana sviđa mi se klub, grad i navijači. Želio bih ovdje završiti karijeru", rekao je Ćorluka, koji je kapetan Lokomotiva.

gol expired Niko Kovač najavio povratak na klupu: Otkrio kada se vraća i koje su moguće destinacije divider

Ćorluka je bio standardni prvotimac hrvatske reprezentacije kada je u ljeto 2012. stigao u Lokomotiv. U moskovski klub doveo ga je Slaven Bilić, a sa Lokomotivom je osvojio jedno domaće prvenstvo (2017–18) i tri kupa (2015, 2017, 2019).

Bišćan za GOL.hr o Ligi prvaka, Liverpoolu, Barceloni...

"Želja za produženjem ugovora bila je obostrana i obje strane su načinile kompromis da to toga dođe. Rasprava o produljenju ugovora pred odborom za igračke transfere trajala je nekoliko minuta. Pitanje novca također je brzo riješeno. Ćorluka je kao stariji brat našim mladim igračima, odličan je i iskusan nogometaš, vođa na terenu i u svlačionici. Igračima koji dolaze iz naše nogometne akademije može biti učitelj, može im objasniti neke stvari, a ima i autoritet da od njih zahtijeva ono što je potrebno. Treba nam čovjek koji je odan ovom klubu i koji će pomoći našim mladim igračima da napreduju", rekao je predsjednik Lokomotiva Vasilij Kiknadze.

gol expired VIDEO Šokantne snimke: Automobilom uletio na travnjak i pokušao pregaziti suca divider

Rusko prvenstvo nastavlja se ovog vikenda, a u subotu Lokomotiv gostuje kod vodećeg Zenita iz Sankt Peterburga. Zenit ima 45 bodova, drugi je Krasnodar sa 35, a slijede CSKA, Lokomotiv i Rostov sa po 34 boda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider