Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ljutit zbog suđenja

VIDEO Šokantne snimke: Automobilom uletio na travnjak i pokušao pregaziti suca

Ljutiti navijač uletio automobilom na travnjak i pokušao pregaziti glavnog djelitelja pravde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šokantna video snimka stiže nam iz daleke Indije. Za vrijeme nižerazredne nogometne utakmice jedan je navijač, ljutit zbog suđenja, automobilom uletio na travnjak i pokušao pregaziti glavnog djelitelja pravde.

gol expired Igor Bišćan za GOL.hr: Što mu Klopp nije dopustio i kako je zvijezde Liverpoola šokirao nakon čudesnog osvajanja Lige prvaka divider

Prošlog vikenda igrala se utakmica između Luka Ball Controllersa i Polokwane City Roversa. Riječ je navodno o četvrtoligaškoj utakmici u kojoj su gosti vodili 2:1 otprilike 15-ak minuta prije kraja. Jedan od navijača bio je ljutit zbog suđenja suca, pa je odlučio sjesti u automobil i potražiti pravdu.

Bišćan za GOL.hr o Ligi prvaka, Liverpoolu, Barceloni...

S tzv. SUV-jem je uletio na travnjak i nagazio punim gasom prema glavnom sucu utakmice. Nakon što ga je u prvom naletu promašio, okrenuo se i ponovno krenuo na njega, no i prema klupi na kojoj su sjedili igrači jedne od dviju momčadi.

U drugom pokušaju je zamalo uspio u svom naumu, no sudac je za dlaku izbjegao nalet automobila i uspio pobjeći.

gol expired Wilder potvrdio novi meč s Furyjem i otkrio razlog debakla: Zbog ovog će mu se smijati svijet divider

Šokantne scene obilaze svijet i nikome nije jasno kako mu je to uopće palo na pamet. Domaća momčad dobila je prijavu jer nije adekvatno osigurala utakmicu i sve sudionike na istoj.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider