Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte snimku

Kakav kiks VAR sobe: Zaboravili igrača Salernitane i poništili Juveu čist gol za pobjedu

Juventus je zabio za pobjedu u sudačkoj nadoknadi protiv Salernitane, ali zbog pogreške VAR sobe sudac im je poništio regularan gol.

Juve - Salernitana (Foto: Screenshot)

Talijanski gigant Juventus u nedjelju je odigrao 2:2 protiv Salernitane kod kuće, ali veliki rezultat gostiju pao je u drugi plan zbog skandalozne sudačke odluke u nadoknadi vremena.

Gosti su iznenadili mnoge sjajnom partijom i prednošću 2:0 nakon uvodnih 45 minuta, međutim u drugom dijelu Stara dama uspjela je izjednačiti i zamalo pobijediti.

Pioli i Giroud Milanovi problemi za Ligu prvaka: Iskusna zvijezda morat će odraditi "prekovremene" protiv Dinama divider

Bremer je u 51. minuti pogodio za 1:2, a Leo Bonucci u 92. minuti pogodio je za 2:2 poslije promašenog penala. Međutim, uzbuđenjima tu nije bio kraj, naprotiv, tek su započela.

Kaos u sudačkoj nadoknadi

Samo dvije minute poslije izjednačenja Arek Milik zabio je za 3:2 skočivši najviše u kaznenom prostoru Salernitane nakon kornera. Činilo se kako je Juve režirao potpuni preokret, ali suci se nisu složili. Glavni sudac Marcenaro dobio je poziv VAR sobe da dođe pogledati snimku gola iako naizgled ništa nije bilo sporno.

Olivier Giroud Milan upisao veliku gostujuću pobjedu pred dolazak Dinama na San Siro divider

Unatoč tome sudac je poništio gol Juvea jer je smatrao kako je Bonucci pri golu smetao golmanu dodavši kako je bio u zaleđu uz sve to, što je bila teška pogreška. Branič Juvea nije mogao utjecati na reakciju golmana gostiju, a o zaleđu nije bilo govora.

Pogreška VAR sobe

Pogreška ide na ruku VAR sobi jer su potpuno pogrešno povukli liniju zaleđa. Potpuno su zaboravili na igrača koji je bio blizu korner zastavice, a sad je u talijanskim medijima objavljena snimka koja dokazuje tu tvrdnju.

Marcelo Brozović VIDEO Brozović lukavo zabio za pobjedu u hrvatskom okršaju Serie A divider

Branič Salernitane bio je najbliži svojem golmanu i zaista je nevjerojatno kako ga nitko u VAR sobi nije primijetio. Konačno, Juventusu je poništen čist gol za pobjedu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider