Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A da je suprotno...

Igrač Liverpoola razbjesnio sve koji misle drukčije: ''Krađa? Koga briga?! Mi smo prošli, to je fair-play''

Nogometaši Liverpoola izborili su plasman u svoje osmo finale Lige prvaka, ali daleko od toga da je utakmica prošla bez sudačkih repova.

Virgil van Dijk (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Obje polufinalne utakmice Lige prvaka obilježile su sporne situacije. Ni Real ni Liverpool ne mogu reći da nisu imali sudački vjetar u leđa. U najmanju ruku, imali su bolje suđenje od svojih protivnika.

Lovrenov suigrač u obrani Liverpoola Virgil van Dijk smatra da je to nevažno te je dao možda najupečatljiviji odgovor na pitanje o ''sudačkoj krađi'' u polufinalu Lige prvaka protiv Rome.

"Koga briga!? Mi smo prošli. Pa i mi smo imali još prilika za golove, tako je to u nogometu. Sudac je donio odluke zajedno sa svojim pomoćnicima, i kad se utakmica odvije ovako kao danas, super, to je fair-play, a mi smo prošli dalje", ispalio je Van Dijk kao iz topa i time dodatno razljutio navijače Rome.

Romi ostaje utjeha kako je ostvarila pobjedu na oproštaju od Europe, te prekinula niz Redsa bez poraza. S druge strane, Liverpool će u finalu 26. svibnja u Kijevu igrati protiv Real Madrida koji je u dvije polufinalne utakmice bio bolji od Bayerna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider