Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prometno u kataloniji

Ključni dani u Barceloni: Valverde zatražio nova pojačanja, dva igrača blizu odlaska

Barcelonin kolodvor tek očekuje najveći promet ove sezone.

Galerija Malcom (Foto: AFP) Rafinha (Foto: AFP) Malcom (Foto: AFP) +1 Ernesto Valverde (Foto: AFP)

Barcelona još nije dovršila posao u ljetnom prijelaznom roku. Realizirali su dolazak Antoinea Griezmanna, pridružio se i ranije dogovoreni Frenkie de Jong, ali najveći promet tek se očekuje.

Katalonski Sport piše da su pred Barcom, oko dva tjedna prije početka sezone, ključni dani prijelaznog roka, a trener Ernesto Valverde zatražio je dva nova pojačanja.

Prvo je napadačko, u tom kontekstu najviše se spominje Neymar. Pregovorima se zasad ne nazire kraj, ali prema pisanju Sporta, očekuje se da će se stvari pokrenuti s mrtve točke kako se bude približavao kraj prijelaznog roka.

Osim napada, Valverde želi pojačati i obranu – zatražio je lijevog bočnog koji bi radio konkurenciju Jordiju Albi. Betisov Junior Firpo i Augsburgov Phillip Max figuriraju kao glavne opcije.

Ronaldov izazov (Foto: Screenshot) Koliko zapravo visoko skače Ronaldo? Otkriva to sjajan video usporedbe s "običnim smrtnicima" divider

Trebalo bi biti i odlazaka, Sport piše da je na odlasku Brazilac Malcom, a istu informaciju prenosi i drugi katalonski sportski list Mundo Deportivo. Borussia Dortmund, Arsenal i Everton glase za potencijalne kupce.

Na odlasku je gotovo sigurno i Rafinha: Milan i Fiorentina figuriraju kao potencijalne destinacije, a Barcu bi zadovoljila ponuda od 20 milijuna eura.

Valverde je od čelnika kluba zatražio ''olakšavanje'' popisa igrača, a osim spomenutih, kao igrač koji je na prodaju spominje se i Philippe Coutinho. Novih vijesti o našem Ivanu Rakitiću, kojeg se praktički godinu dana gura na izlazna vrata kluba, zasad nema.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider