Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Tužni i potišteni''

Trener Barce zabrinut za Messija: Otkrio u kakvom je stanju i što pod hitno treba napraviti

Trener Barcelone Ernesto Valverde otkrio je kako su Lionel Messi i njegovi suigrači još pogođeni porazom od Rome u Ligi prvaka.

Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lionel Messi još nije prebolio senzacionalno ispadanje od Rome u Ligi prvaka, unatoč tome što je i Valverde intervenirao porušivši da krene dalje.

Bila je to noć za zaborav Messija i njegovih suigrača koji su teško stradali u Rimu, ali trener Barcelone je poručio kako se njegova momčad mora koncentrirati na subotnju utakmicu s Valencijom i zaboraviti Romu.

''Messi je poput njegovih suigrača. Malo smo tužni i potišteni, ali moramo se suočiti s novim izazovima i ponovno početi igrati nogomet. Tako to ide'', izjavio je Valverde te nastavio:

''Messi je jedan od igrača koji je tijekom karijere osvojio nekoliko Liga prvaka. Jako je teško pobijediti u tom natjecanju, a samo jedna momčad može otići do kraja. Ne možete imati loš trenutak u tom natjecanju, a nama se to dogodilo.''

Barca je još neporažena u La Ligi i sigurno korača prema naslovu prvaka s devet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Atletico Madrida.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider