Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"dolaze novi igrači"

Nakon prekrasnog pogotka Chelseaju trener Rakitiću umjesto pohvala otvorio vrata odlaska

Trener Barcelone Ernesto Valverde nije imao previše riječi hvale za hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, strijelca jedinog gola Barcelone u porazu od Chelseaja.

Ivan Rakitić protiv Chelseaja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako je zabio lijepi pogodak u samoj završnici utakmice u kojoj je Barcelona poražena protiv Chelseaja 2:1, Ivan Rakitić nije dobio previše ohrabrujućih riječi od trenera Ernesta Valverdea. 

Rakitić je ušao na početku drugog poluvremena s klupe, te je u 91. minuti zabio lijepi pogodak s ruba kaznenog prostora. Umjesto riječi pohvale, Raketa je dobio:

"Bio je važan igrač našoj momčadi, ali nisam siguran da će biti i ove sezone. Dolaze novi igrači i morat će se izboriti za svoje mjesto kao i svake godine", kazao je Valverde nakon susreta. 

GOL RAKITIĆA

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +6 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)

Za Barcelonu je debitirao Antoine Griezmann, koji nije pokazao apsolutno ništa, no svejedno je dobio ohrabrujuće riječi od svog novog trenera. 

"Još se mora naviknuti na stil igre, ali vidi se koliko je opasan svaki put kada primi loptu."

Svojim izjavama Valverde je još jednom suptilno dao naslutiti da bi Rakitić do kraja ljetnog prijelaznog roka mogao napustiti klub. U igri su brojni klubovi poput PSG-a, Manchester Uniteda, Juventusa i Intera. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider