Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Chelsea srušio Barcu

Pogledajte golčinu Rakitića, Kovačić i društvo pokvarili debi De Jonga i Griezmanna

Barcelona je u prvoj pripremnoj utakmici izgubila od Chelseaja.

Antoine Griezmann i David Luiz (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Chelsea i Barca susreli su se u pripremnoj utakmici u sklopu Rakuten kupa u Japanu. Londonska momčad bila je bolja, puleni Franka Lamparda slavili su s 2:1.

Za najljepši trenutak utakmice pobrinuo se Ivan Rakitić. Hrvatski veznjak ušao je na poluvremenu, a u sudačkoj nadoknadi sjajno je s 20-ak metara pogodio rašlje Chelseajeva gola.

POGODAK RAKITIĆA

Bio je to utješni pogodak za Barcu, koja je bila u deficitu od 34. minute. Tada je Jorginho ukrao loptu Sergiju Busquetsu, a Tammy Abraham mirno je realizirao čistu šansu za 1:0.

gol expired Klopp i Guardiola žestoko o gorućem problemu: "To je ludnica, ubit će nam igrače" divider

Rezultat se nije mijenjao do 81. minute kada je Ross Barkley preciznim udarcem pogodio za 2:0.

Mateo Kovačić igrao je do 70. minute. Bila je ovo prilika za debi novim pojačanjima Barcelone; Antoine Griezmann počeo je u prvih 11 i igrao do poluvremena, kada je ušao Frenkie de Jong. Međutim, novi igrači Blaugrane nisu uspjeli spriječiti poraz.

Chelsea se uskoro vraća u Englesku, gdje u nedjelju igra sljedeću utakmicu protiv Readinga. Barci je ovo bila prva pripremna utakmica, a sljedeću će odigrati u subotu protiv japanskog Vissel Kobea.

Tottenham misli ozbiljno: Spremili 90 milijuna za dva igrača, a to nije jedini razlog za optimizam Momčad Tottenhama (Foto: AFP) Tanguy NDombele (Foto; AFP) Harry Kane (Foto: AFP) Giovani Lo Celso (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider