Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
EMOTIVNI TRENER HAJDUKA

Valdas Dambrauskas: "Dali smo sve za ovu publiku, ovakav mentalitet trebamo svaku utakmicu"

Ponosan i ganut svime što je nakon susreta vidio, tako možemo opisati Valdasa Dambrauskasa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još uvijek je Poljud klicao svojim ljubimcima dok je Valdas Dambrauskas za HRT davao izjavu nakon utakmice Hajduka i Villarreala. Utakmicu koju su Splićani dobro započeli, prijetili golu gostiju, no onda nakon primljenog pogotka pali.

Ukupni rezultat je 6:2 za Villarreal, no Dambrauskas je došao prepun ponosa zbog svega što su njegovi igrači napravili pred sjajnom publikom. 

Obostrana je ljubav momčadi i navijača

"Ovo što smo napravili je minimum što smo mogli. Navijači su bili nevjerojatni, ja sam ganut zbog toga kako su nas dočekali i podržavali. Ali to je obostrano, mi smo dali sto posto i ostavili sve što smo imali na terenu, za njih. Nažalost, to danas nije bilo dovoljno", rekao je Litavac na rubu suza, dodavši:

"Ne želim pričati klišeje, ali ovi dečki su uistinu igrali za navijače. Jednostavno, protivnik je bolji od nas. Ovu utakmicu trebamo uzeti kao primjer za sve buduće. Mi smo velik klub i želimo imati ne dvije nego deset ili 12 ovakvih utakmica u sezoni. Svi radimo da učinimo ovaj klub boljim i dajemo maksimum od sebe. Od čistača pa do igrača."

Neće biti puno vremena za odmor ili sabiranje dojmova. Prvenstvo se nastavlja, već u nedjelju Hajduk gostuje u Osijeku na Gradskom vrtu.

"Osijek će biti teška utakmica. Ova priča je gotova i uvijek slijedi iduća utakmica. Danas smo pokazali da možemo igrati protiv velikih momčadi, da imamo tu kvalitetu. Sad moramo raditi na tome da takav mentalitet imamo u svakoj utakmici, a ne samo protiv ovakvih momčadi. Tako ćemo napredovati", rekao je, dodavši kako je sad sav fokus na prvenstvu.

Hajduk se želi boriti za titulu prvaka. U nekim dijelovima oba susreta protiv Villarreala pokazali su ono što je potrebno da bi u tome uspjeli.

Hoće li Dinamo posrnuti zbog šest jesenskih utakmica više od Hajduka?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider