Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se na modru klupu?

Vaha otkrio vraća li se u Dinamo: ''Ružno je završilo, ali ponosan sam"

Bivši strateg Modrih, a danas izbornik Maroka oglasio se o mogućnosti povratka u Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slovenski izbornik i bivši trofejnu trener Rijeke Matjaž Kek ipak neće postati Dinamovim trenerom, pa su se Modri bacili u potragu za novim rješenjem.

Kao jedna od opcija figurira i Vahid Halilhodžić, izbornik Maroka i trener koji je ostao u dobrom sjećanju kao Dinamov strateg 2010./2011. Popularni Vaha javio nam se i otkrio što misli o mogućem povratku na Dinamovu klupu.

"Ne znam jesam li na listi kandidata, ali ja sam trener koji ima ugovor s Marokom. Upravo se spremam, idem večeras na avion."

"Sve je u životu moguće, ali u ovom trenutku vodim Maroko"

Biste li bili zainteresirani kada bi došao poziv iz Dinama?

"Teško, u ovom trenutku sam zauzet i teško je o tome pričati. Ne treba ulaziti u polemiku i davati nade. Sve je u životu moguće, ali u ovom trenutku vodim Maroko i imam obaveze prema njima."

gol expired Šef slovenskog saveza objasnio zašto je Kek odbio Dinamo: Tko su novi kandidati? divider

Dokad imate ugovor? Biste li ga raskinuli zbog Dinama?

"Još tri godine. Trenutno sam zauzet."

"Završilo je ružno, ali ja sam ponosan što sam mogao trenirati takvu ekipu"

Jeste li ostali u dobrim odnosima sa Zoranom Mamićem i ljudima u klubu koji su bili u to vrijeme?

"Ja sam tu proveo finih 10 mjeseci, bilo je puno toga dobrog, na kraju je završilo ružno, ali ja sam ponosan što sam mogao trenirati takvu ekipu. Imao sam izvanredne odnose sa svima, čujem se gotovo svakodnevno s nekim ljudima. Ne mogu pljuvati o klubovima u kojima sam igrao i trenirao. Ti odnosi su moje sentimentalne prirode, nisam takav čovjek da pljujem po klubu u kojem sam radio."

gol expired Roko Leni Ukuć potpisao za Cedevita Olimpiju divider

Ali povratak u Dinamo nije opcija?

"Trenutno sam zauzet, teško izvedivo."

"Bjelica je odradio izvanredan posao"

A povratak kada bi bili slobodni?

"Ne bih ulazio u neku propagandu, da se kaže sutra da igram neku igru. Imam ugovor, Dinamo treba naći kvalitetnog trenera jer čekaju ga veliki izazovi u Ligi prvaka. Dinamo je u takvim vodama da se ne može vraćati nazad."

Koliko ste pratili Dinamo u doba Nenada Bjelice?

"Pratio sam ga puno, gledao sam, bila je to sjajna ekipa, napravili su velike rezultate koji su mogli biti i bolji. Trener Bjelica, kojeg ne poznajem, napravio je izvanredan posao. Puno talentiranih igrača je imao, Dinamo je imao i jednu od jačih momčadi u svojoj povijesti. Pratim što se događa, imam razne kontakte."

Luka Modrić i Florentino Perez (Foto: AFP) Real slavi veliki jubilej i milenijski poduhvat: "Krađom stoljeća" zavio je Barcu u crno, a osporavani Modrić ispao je šlag na tortu divider

Kakva je situacija u Maroku?

"To je zanimljiv projekt koji me odvukao tamo. Želja je da četiri momčadi odvedem na svjetsko prvenstvo, to nije nikom uspjelo, to je moj cilj. Bit će teško, danas u afričkom nogometu postoji puno dobrih reprezentacija koje pretendiraju na plasman. Posao neće biti lak, ali to je moj cilj."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider