Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Druga zaredom u gostima

Slaven Belupo u snježnoj utakmici sredio Goricu i (barem privremeno) preskočio Rijeku!

U Velikoj Gorici je odigrana zaostala utakmica 11. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

U zaostaloj utakmici 11. kola HNL-a u Velikoj Gorici je Slaven Belupo svladao Goricu s 1:0.

Druga je to uzastopna gostujuća pobjeda za Koprivničance u kojoj nisu primili pogodak. U petak su s 3:0 svladali Šibenik na Šubićevcu, a evo sad i Goricu na njenom terenu za skok na peto mjesto na ljestvici.

Doduše, imaju Farmaceuti četiri utakmice više nego li trenutno šestoplasirana Rijeka, ali iz njihove perspektive je bez obzira na to lijep pogled na ljestvicu.

Igralo se po teškim uvjetima, a veći dio travnjaka bio je prekriven snijegom. No, bila je to zanimljiva i žustra utakmica s nekoliko prilika na obje strane.

Soldo donio tri boda

Pogodak odluke zabio je Vinko Soldo u 53. minuti nakon ubačaja Frane Mlinara. Činilo se kako je Soldo u zaleđu, ali nakon VAR provjere sudac Ivan Bebek je pokazao na centar.

Najbolju priliku za izjednačenje Gorica je imala u sudačkoj nadoknadi, kada je pucao Kristijan Lovrić, no ostao je na osam golova ove sezone. Njegov udarac sjajno je zaustavio Ivan Filipović.

Bio je to drugi međusobni dvoboj ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U prvom, igranom u drugom kolu u Koprivnici, Gorica je slavila sa 2:1.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider