Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Livaković ih spasio

Lokomotiva zadala težak udarac Dinamu u borbi za titulu: Ostali bez dva boda i Ademija

Dinamo i Lokomotiva sastaju se u posljednjoj utakmici 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

U posljednjoj utakmici 24. kola Prve HNL na Maksimiru Dinamo i Lokomotiva odigrali su 0:0.

Dinamo na vrhu ljestvice ima bod više od Osijeka, ali i jednu odigranu utakmicu manje. Od Hajduka ima, pak, tri boda prednosti.

Posve mlako i bezidejno Dinamo je odigrao prvih 45 minuta u kojima ni jednom nije na pravi način zaprijetio Lokomotivi. Gosti su bili energičniji, odlučniji i bolji pa su tako imali i bolje prilike.

Pivarić imao najbolju šansu

U najboljoj šansi, u 12. minuti, našao se Josip Pivarić koji se lakoćom probio kroz Dinamovu obranu. Malo iskosa je izbio sam ispred Livakovića, ali je vratar Dinama dobro reagirao. Samo nekoliko minuta kasnije zaprijetio je i Kulenović.

gol expired VIDEO Golijada na Rujevici: Rijeka svladala Šibenik i približila se Hajduku uoči Jadranskog derbija divider

Trener Dinama Željko Kopić na poluvremenu je napravio tri izmjene, a aktualni prvak je ipak zaigrao nešto žešće u nastavku.

No, i dalje Dinamo nije stvarao velike prilike u kontinuitetu, a obrana Lokomotive relativno je lako odbijala te nalete.

Livaković skinuo veliku šansu Cipetića

Opet je najbolju šansu imala Lokomotiva, ali u 70. minuti Cipetić nije bio miran u završnici. Kako se bližio kraj susreta tako je pritisak Dinama rastao.

U 89. minuti sjajnu je šansu imao Šutalo, ali je njegov udarac glavom odlično obranio Nevistić i Lokomotiva se do kraja uspjela obraniti.

Recimo kako se na ovom susretu ozlijedio kapetan Dinama Arijan Ademi uoči uzvratnog ogleda play-offa Europske lige protiv Seville (četvrtak, 18:45 sati).

Tablica Prva HNL

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider