Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Omiljen među djecom

Užasna vijest potresla izraelski nogomet: U terorističkom napadu ubijen trener Hapoela

Izaelski klub tužnu je vijest podijelio na službenom profilu na Instagramu.

Mjesto na kojem je ubijen trener Hapoela (Foto: Afp)

Užasna vijest potresla je izraelski nogomet. U terorističkom napadu koji se dogodio u Egiptu poginuo je Alon Shamli, trener mlađih kategorija Hapoel Tel Aviva.

Strašan napad dogodio se u Aleksandriji kada je policajac izvukao pištolj i ubio dvoje turista iz Izraela i jednog Egipćanina.

Jedan od najpoznatijih izraelskih klubova, koji je 13 puta osvajao naslov prvaka, objavio je tužnu vijest na službenom profilu na Instagramu, a obitelji ubijenog trenera pritom je izrazio sućut.

Dominik Livaković Turska zvijezda upozorila Livakovića: "Razgovarali smo o tome prije utakmice" divider

"Jedan od trenera škole nogometa Alon Shamli ubijen je u terorističkom napadu u Egiptu.

Živio je u Bat Jamu, bio je nastavnik tjelesnog odgoja u školi. U školu nogometa Hapolea stigao je prije godinu i pol dana, kad je prošle sezone radio kao glavni trener treće momčadi dječaka, a ove je sezone radio kao pomoćni trener prve momčadi dječaka.

Pedagog, pravi sportaš, skroman, imao je puno strasti za nogomet. Imao je odličan odnos prema djeci, voljeli su ga igrači i osoblje. Nogometni klub Hapoel Tel Aviv saginje glavu, izražava sućut Alonovoj supruzi i obitelji i žali zbog njihove velike boli", stoji u priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider