Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stižu u Osijek

Turska zvijezda upozorila Livakovića: "Razgovarali smo o tome prije utakmice"

Turska će protiv Hrvatske tražiti pobjedu na Opus Areni u Osijeku u sklopu kvalifikacija za Euro.

Dominik Livaković (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Fenerbahče je upisao osmu prvenstvu pobjedu, na gostovanju su svladali Kasimpasu (0:2), a hrvatski vratar Dominik Livaković nije imao puno posla među vratnicama.

U sjajnoj formi dolazi na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije, a upravo ga u miniciklusu kvalifikacija čeka ogled protiv Turske i suigrača Ismaila Yukseka na Opus Areni u Osijeku.

On je upozorio Livakovića da stižu po tri boda u Osijek, žele se potući za prvo mjesto u skupini, ali puno će se toga pitati i Vatrene.

Dejan Lovren, Mario Pašalić i Marko Livaja Dejan Lovren komentirao Livajin odlazak iz reprezentacije divider

"Naravno, razgovarali smo o tome prije utakmice. Oni će biti dobro pripremljeni, mi smo isto dobra momčad. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat za nas. Rekao sam mu da ćemo mi pobijediti, ali vidjet ćemo. Međusobno smo se zafrkavali", kazao je Yuksek nakon susreta.

Livakovićev suigrač ima osam nastup za tursku izabranu vrstu i jedan pogodak, a posljednji susret upisao je u porazu od Japana, prijateljskom ogledu koji se igrao sredinom rujna.

Roko Šimić Nastavlja se dobra forma Roka Šimića: Zabio četvrti pogodak u prvenstvu divider

Utakmica Hrvatske i Turske igra se ovog četvrtka od 20:45, a možete je pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr, kao i gostovanje kod Walesa koje je na rasporedu tri dana kasnije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider