Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tek četvrta pobjeda u gostima

Atletico Madrid petardom protutnjao Pamplonom: Joao Felix zabio dva pogotka

Atletico Madrid upisao je tek četvrtu pobjedu u 15 utakmica u gostima ove sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 29. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je rutinski odradio gostovanje kod Osasune pobijedivši s 5:0.

Atletico je do pobjede došao postigavši jedan gol u prvom te čak četiri u drugom poluvremenu. S tri nova boda skočio je sa šestog na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice.

gol expired Objavljeni novi rezultati istrage o padu helikoptera u kojem je poginuo Kobe Bryant: Napravljena velika pogreška? divider

Strijelci za madridski sastav bili su Joao Felix (27, 56), Marcos Llorente (80), Alvaro Morata (83) i Yannick Carrasco (89). Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije nastupio za goste zbog ozljede.

U ranije odigranom susretu Eibar i Athletic Bilbao su odigrali 2:2, dok je susret između Real Valladolida i Celte završio bez pogodaka.

Athletic je poveo u osmoj minuti golom Raula Garcije iz kaznenog udarca, no domaćin je u nastavku okrenuo rezultat preko Kikea (19) i Fabiana Orellana (78-11m). Ipak, vodstvo domaćina je trajalo samo tri minute, u 81. minuti je izjednačio Asier Villalibre.

gol expired Bez milosti za Arsenalovog klauna: "Veća si pandemija od koronavirusa. Može li ga netko vratiti u karantenu?" divider

U susretu između Real Valladolida i Celte nije bilo golova, a najbolju priliku na utakmici imali su gosti u 71. minuti. Međutim, Iago Aspas nije realizirao jedanaesterac.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 64 boda, pet više od Real Madrida kojeg u četvrtak očekuje ogled protiv Valencije. Sevilla je treća sa 51 bodom, dok Atletico Madrid na četvrtom mjestu ima 49 bodova.

gol expired Premierliga počela neviđenom sramotom koju je vidio cijeli svijet: Pa kako ovo nije bio gol? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider