Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osječka crna točka

Savjet za svjetske prvake u promašenim penalima: "U Hajduku su ih prestali vježbati i - upalilo je"

Podcast Utakmicu po utakmicu došao je do kraja sezone na gol.hr-u.

Najbolji podcast u državi koji prati Supersport HNL Utakmicu po utakmicu dogurao je do kraja sezone. Naš voditeljski četverac za kraj je odradio opsežnu analizu 36. kola, a započeli su oproštajnom utakmicom u Gradskom vrtu, onom Osijeka i Rijeke.

Domaćin je na tom susretu promašio još jedan penal, ovaj put propustio ga je zabiti Ramon Mierez, a domaći nogometni fanovi polako ih već nazivaju "svjetskim prvacima u promašenim i dosuđenim penalima".

"Tema koja bode oči, Osijekovi problemi s kaznenim udarcima. Sad su na 12 od 15 promašenih penala", otvorio je Ivan Ljubić.

"Rekli bi zlobnici da je sad već riječ o svjetskim prvacima u promašenim i dosuđenim penalima", rekao je Mateo Pukšar i otvorio temu o vježbanju penala.

"To mnogi kažu kako nema smisla jer nije isto pucati na treningu i na utakmici, ali ako je tako, zašto onda bilo što raditi na treningu", rekao je Ljubo, a Ćurković ponudio dobru paralelu.

"To je bio slučaj i s juniorima Hajduka. Vježbali su stalno jedanaesterce i uoči utakmice s Atletico Madridom bio je plan pokušati se dovući do raspucavanja i tako ih pobijediti. Uspjeli su dogurati do penala, ali su ispali. Zato su ove sezone odlučili uopće ih ne vježbati pa što bude. I dođu u Dortmund i zabiju ih sve. Tako da nema pravila, nekom odgovara vježbanje, nekom ne."

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu svakog ponedjeljka od 21 sat na gol.hr-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider