Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedinstveni osvrt

Utakmicu po utakmicu (18.9.2023.): Doma je doma

Pogledajte novu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu.

Novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu napokon je donijelo naš voditeljski kvartet u punom sastavu. Igor Ćurković se vratio s Filipina gdje je radio na Svjetskom košarkaškom prvenstvu i priključio se Valentini Miletić, Mateu Pukšaru i Ivanu Ljubiću u osvrtu na osmo kolo SuperSport HNL-a, kolo u kojem su domaćini ostvarili maksimalan učinak, odnijevši sve bodove.

Za razliku od prijašnjih epizoda, ova je započela s rubrikom Q&A, u sklopu koje je Valentina izdvojila neka od najzanimljivijih pitanja gledatelja.

Sjajni Pjaca i Rijeka, očajni Osijek

Analiza je započela utakmicom između Rijeke i Osijeka koja je bila označena kao svojevrsni derbi ovog kola, a u konačnici se pretvorila u jednosmjernu ulicu u kojoj su Riječani po igri potpuno deklasirali Osječane i zbilja je čudno da je taj sraz završio samo s jedan razlike. Jasno, sve s naglaskom na fenomenalnog Marka Pjacu koji je briljirao u svom bajkovitom povratku u hrvatski nogomet.

Kako je Osijek očajan bez kartoniranog Mije Caktaša i koliko uopće sportski direktor Ivica Kulešević može biti kriv ako su mu mađarski vlasnici kluba ograničili sredstva za djelovanje na tržištu, također je bila jedna od tema.

Mogu li Varaždin i/ili Gorica ugroziti tzv. veliku četvorku?

Je li Rijeka odradila najbolji posao u minulom ljetnom prijelaznom roku? Tko bi, od ostalih klubova, mogao najprije ugroziti nekog od tzv. velike četvorke hrvatskog nogometa - Gorica ili Varaždin?

U Velikoj Gorici je Hajduk po drugi put u nizu na prilično nevjerojatan način izgubio utakmicu, golom u sudačkoj nadoknadi. Naši voditelji, naročito Pukšar, zamjeraju Hajdukovim navijačima ponašanje na društvenim mrežama i kritike na račun čelnih ljudi kluba, premda su se složili kako je neshvatljivo da klub koji se bori za naslov prvaka na takav način dvaput zaredom gubi utakmice.

Dinamo je bez većih problema svladao Slaven Belupo na Maksimiru, ponovno je dobru igru prikazao Bruno Petković, a nakon što su završili s tom temom, naši voditelji su se ugodno iznenadili posjetom reportera Dnevnika Nove TV Milana Stjelje koji je na nekoliko minuta upao u snimanje emisije.

Dosta je u ovom kolu profitirao i Varaždin, minimalno svladavši Istru 1961 na svom terenu. Igrači Marija Kovačevića igraju iz kola u kolo dobar nogomet, a sad su dobru igru uspjeli i konkretizirati osvajanjem svih bodova protiv Puljana.

U novoj epizodi pogledajte i rubrike Kladionica i Haenelseri. Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider