Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
malo o derbiju

Utakmicu po utakmicu (18.12.2023.): Medo Brun(d)o i mudra Šar(lija)

Podcast Utakmicu po utakmicu zaključio je 2023. godinu analizom Vječnog derbija, odnosno minule polusezone Supersport HNL-a.

Utakmicom Dinama i Hajduka na Maksimiru zaključen je jesenski dio Supersport HNL-a, a podcast Utakmicu po utakmicu zaključio je svoju jesensku sezonu na gol.hr-u.

Završni ovogodišnji podcast otvoren je pitanjima i odgovorima, a našim voditeljima pripala je nezahvalna uloga izabrati najbolje igrače, trenere i suce netom završene polusezone.

Derbi, derbi i još malo derbija

Poslije Q&A na red je, jasno, došao derbi u Maksimiru, a iako su najveći hrvatski klubovi odigrali bez golova, bilo je more tema za obraditi. Jedna od tema bila je monumentalna bakljada Torcide i BBB-a koje su dale derbiju pozamašnu tifo kulisu.

Naši voditelji nisu razočarani s tih 0:0, ali oni skloniji Dinamu razočarani su što Modri nisu iskoristili tanku klupu gostiju. Naime, Bili su imali zdravih 11 igrača i trojicu koji su mogli ući s klupe, dok je Sergej Jakirović imao puno ozbiljniji odabir sa svoje klupe za rezerve.

Također, istaknuli su bitku koju su među sobom vodili Bruno Petković i Zvonimir Šarlija te dodali kako ona traje još od 1. kola tekuće prvenstvene sezone na domaćim nogometnim pašnjacima.

Siječanjski mercato

Po završetku rasprave o derbiju okrenuli su se u budućnost i najavili siječanjski Mercato na hrvatskom nogometnom sjeveru i jugu. Dinamo već ima zakaparenog Frana Brodića, a iako je dogovor s Varaždinom da u baroknom gradu ostane do ljeta, moguće je da ga Modri zbog postojeće situacije odmah povuku.

Rijeka ide na pauzu jako dobro raspoložena, a dio našeg podcasterskog četverca smatra kako je zapravo u minulom razdoblju odradila polusezonu iz snova. To se ne može reći za Osijek, ali se može reći kako su uspjeli zaustaviti krvarenje s početka sezone i sad se mirno okreću prijelaznom roku. Što tamo očekivati? Možda povratke nekih poznatih imena…

Mudražijin brat zvao Vale na pir

Iako su lokosi ovo kolo bili u drugom planu, da iskoče u prvi plan pobrinuo se Robert Mudražija, čiji je brat s njegove momačke poslao poziv našoj Valentini da mu bude pratnja na svadbi.

Da segment o Lokomotivi ne bude samo o Mudražijnoj svadbi, pobrinuo se podatak da bi Lokomotiva mogla ostati bez svoje razvojne momčadi Jaruna.
Sve ovo podvukli su kladionicom, TTS-om i božićnom čestitkom, kojoj se ovom prilikom pridružuje i ekipa gol.hr-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider