Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
imao dobru zamjenu

Koliko je on nedostajao Hajduku u derbiju? "Maksimalno! Jasno se vidjelo koliko se on razlikuje od ostatka Karoglanova kadra"

Derbi Dinama i Hajduka bio je središnja točka rasprave u posljednjoj ovogodišnjoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

U nedjelju je derbijem Dinama i Hajduka zaključena 2023. godina u Supersport HNL-u, a ovog ponedjeljka svoju će kalendarsku godinu zaključiti i podcast Utakmicu po utakmicu.

Posljednju epizodu započeli su Q&A-om, a jedno od pitanja bilo je koliko je Mihael Žaper nedostajao Hajduku u sinoćnjem derbiju na Maksimiru?

"Maksimalno", kao iz topa ispalio je Igor Ćurković pa nastavio:

"Defenzivno čak i ne jer je Sigur to vrlo lijepo odradio, ali tu se vidi razlika Žapera u odnos na ostatak Hajdukova kadra da ima taj instinkt da po osvajanju lopte brzo je preda prema naprijed. Ima tri-četiri pasa po utakmici koji rastvore suparnika. To je malo nedostajalo jučer, ali s druge strane opet i nije, cilj opravdava sredstvo. Bod je uzet na račun toga što si zatvorio pristup svojim vratima, a to je Sigur odradio jako dobro", podvukao je.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima posljednjeg jesenskog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider