Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Deset utakmica neporažen

Hoće li Karoglan ostati trener? "Ljutit je što uprava nije jače stala iza njega, ali to je možda dobro"

Ponedjeljak je, a to znači da je vrijeme za novu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu. 16. epizodu pogledajte večeras od 21 sat na gol.hr-u.

Iza nas je 16. kolo Supersport HNL-a, a to znači da je pred nama 16. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu.

Naša standardna voditeljska četvorka pretresla je sve aktualnosti iz ovog vikenda domaćeg nogometa, pa je samo logično da je puno govora bilo o derbiju kola u kojem je Hajduk pobijedio Osijek 3:1.

Trener Bilih Mislav Karoglan odradio je okruglu desetu utakmicu na klupi Hajduka i još treba upisati prvi poraz. Do stanke radi Svjetskog prvenstva ostala je samo još jedna utakmica, a tad će se, sudeći po riječima sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa, odlučivati o sudbini prvog trenera.

Hoće li to biti Karoglan ili netko drugi, tek treba vidjeti, ali brojke itekako idu u prilog aktualnom vršitelju dužnosti Hajdukova trenera. Ima samo dva kiksa, Istru 1961 i Lokomotivu, ali u posljednjem kolu nadigrao je i pobijedio Osijek. Je li time čekirao kartu za budućnost?

"Odgovorio je na to pitanje na konferenciji za medije po završetku utakmice i rekao: 'Imat ćete dobrog trenera na proljeće'", započeo je Ćurković.

"Ljutit je jer ima deset utakmica bez poraza", prekinuo ga je Ljubić.

"Ljutit je jer ga prije svake utakmice pitaju što ima novog", plasirao je Ćurković.

"Možda je uprava trebala jače stati iza njega", upala je Vale pa se ubrzo ugrizla za jezik.

"Ne daj bože da uprava stane iza tebe. To ti je kao da staneš na gusarsku dasku pa netko stane iza tebe", nasmijali su se ostali članovi voditeljskog kvarteta.

Više o ovoj temi, ali i svim ostalim aktualnostima iz domaćeg nogometa pogledajte večeras od 21 sat na gol.hr-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider