Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast autoru, tko god da je

Osijekov natječaj za najmlađe: Urnebesni crtež dobio nagradu, ali puno je nelogičnosti

Crtež je postao pravi hit na internetu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijek je raspisao simpatičan natječaj za najmlađe navijače - dali su im zadatak nacrtati svog omiljenog bijelo-plavog igrača.

Na kraju su podijelili dva dresa, pet utješnih nagrada i nagradu za duhovitost koja je otišla crtežu koji je postao pravi hit.

Na društvenim mrežama nitko nije imao šanse protiv crteža koji prikazuje nogometaša Osijeka na benzinskoj u koju se zabio auto. 

Na slici je dres s brojem 13, ali jasna je aluzija na Osijekovu dvanaesticu - Petra Bočkaja i njegovo zabijanje u benzinsku postaju u ožujku prošle godine.

gol expired Zbog ovog tinejdžera Messi se opet smije: Modrićev poklon ima posebno mjesto u srcu neviđenog talenta divider

Postoji i nekoliko nelogičnosti. Za početak, kao autor je potpisan sedmomjesečni Luka, koji se, kada se incident dogodio, nije bio ni rodio. Pored toga, vrlo dobro - možda i malo predobro - crta za svoju dob, a o smislu za humor i satiru da i ne govorimo.

No čini se da nitko ne mari pretjerano za takve formalnosti. Narod je dao svoj glas, a kreativni autor na kraju je dobio nagradu. U nastavku pogledajte i ostale radove osječkih mališana. Nema sumnje da u nekima od njih leže pravi umjetnici...

 

Više od sto prijava, a dobitnik je samo jedan (ili ipak dva)! 🎨 Odluka nije bila nimalo laka, stoga smo vas odlučili...

Objavljuje NK OsijekUtorak, 22. prosinca 2020.
 

Više od sto prijava, a dobitnik je samo jedan (ili ipak dva)! 🎨 Odluka nije bila nimalo laka, stoga smo vas odlučili...

Objavljuje NK OsijekUtorak, 22. prosinca 2020.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider