Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čeka se novo ime

Urednik slovenskog Dela piše kako Kek danas bira između Hajduka i Slovenije

Matjaž Kek je želja navijača Hajduka, a Rok Tamše tvrdi da danas Kek mora izabrati.

Galerija Matjaž Kek

Hajduk je jučer dao otkaz treneru Jensu Gustafssonu nakon niza loših rezultata, a presudio mu je bolan poraz u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

Jakobušić i Nikoličius okrenuli su se potrazi za novim trenerom koji bi trebao potpisati ugovor ovog tjedna, tako je i Hajduk napisao na službenim stranicama.

Oko Hajduka se spominju brojna imena, a nekako je najveća želja navijača Slovenac Matjaž Kek. Prema pisanju Roka Tamšea, urednika sporta slovenskog Dela, Kek danas bira između ostanka u slovenskoj reprezentaciji ili odlasku u Hajduk.

Kek nikada nije skrivao emocije vezane uz Hajduk. Prije dva mjeseca gostovao je na Poljudu s reprezentacijom, a biranim riječima je govorio o poljudskoj atmosferi gdje mu je uvijek bio poseban gušt igrati.

gol expired U Hajduku sanjaju njegov dolazak, a on pije pivo s navijačima u Italiji, gdje mu skandiraju svaku utakmicu divider

Kek je i prijašnjih godina bio opcija i želja Hajduka, čak je 2019. potvrdio da je dobio poziv s Poljuda, ali tad je tek stigao na kupu Slovenije i nije želio napustiti svoju zemlju.

Slovenija pod Kekom ne bilježi dobre rezultate, susjedi su već ispali iz kombinacija za Svjetsko prvenstvo, a Kek je potpisao do kraja kvalifikacija, za dalje ništa nije službeno dogovoreno.

gol expired Luka Modrić podijelio objavu Barcelone i oduševio porukom divider

''Izbornik je potpisao ugovor do kraja kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo, ali smo u načelu dogovorili još jedan ciklus, do 2024. godine. Znači, za idući nastup u Ligi nacija kao i kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo'', objavili su iz Slovenskog nogometnog saveza.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider