Galerija

Talijanski nogometni klub Atalanta, koji će ove sezone debitirati u najjačem klupskom nogometnom natjecanju, rasprodao je praktički sve ulaznice za povijesnu, prvu utakmicu u Ligi prvaka - gostovanje kod zagrebačkog Dinama. Atalanta je dobila 3000 ulaznica za gostujuću tribinu i odmah je prodala 2700 karata. Očekuje se da će preostalih 300 karata otići u naredna 24 sata.

Utakmica Dinama i Atalante na rasporedu je 18. rujna, odnosno za šest dana, a tu će srijedu na Zagrebu uslijediti invazija Talijana. Čak 35 autobusa već je rezervirano i spremno krenuti prema hrvatskoj metropoli. Osim toga klub je organizirao 180 avionskih karata za navijače s ulaznicama i odmah su sve razgrabljene.

Talijani pišu da će navijači Atalante debitirati u Ligi prvaka u velikom stilu. Preko velikog dijela južne tribine Maksimira trebao bi se razvući transparent s natpisom "Siamo Arrivati", što u prijevodu znači 'Stigli smo'.

Podsjetimo, Atalanta je izborila Ligu prvaka nakon što je prošle sezone završila na visokom trećem mjestu prvenstvene ljestvice Serie A.

Prodaja ulaznica u Zagrebu za otvaranje sezone u Ligi prvaka počinje danas s početkom u 11 sati.

PRETPRODAJA ULAZNICA (12. 9. – 17. 9.)

Tribina sjever dolje 120 kn

Tribina sjever gore 120 kn

Tribina istok 200 kn

Tribina zapad gore 200 kn

Tribina zapad dolje 300 kn  - RASPRODANO

Ulaznice za tribinu Jug za gostujuće navijače moguće je kupiti isključivo preko kluba Atalanta BC.

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (18. 9.)

Tribina sjever dolje 150 kn

Tribina sjever gore 150 kn

Tribina istok 250 kn

Tribina zapad gore 250 kn

Tribina zapad dolje 400 kn