Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

Ulaznica za sudar Messija i Ronalda prodana za 2,6 milijuna dolara

Bit će to prvi Ronaldov nastup otkako je koncem prosinca potpisao unosan ugovor za saudijski Al Nassr.

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi (Foto: Afp)

Saudijski nekretninski mogul Mushref al-Ghamdi platio je na dobrotvornoj aukciji 2,6 milijuna dolara za VIP ulaznicu za revijalnu utakmicu između Cristiana Ronalda i Lionela Messija koja će se održati u četvrtak u Rijadu.

U četvrtak će se u Rijadu odigrati revijalna utakmica između izabrane ekipe sastavljene od igrača Al Nassra i Al Hilala, koju će predvoditi Portugalac Cristiano Ronaldo, i s druge strane francuskog prvaka Paris Saint-Germaina, predvođenog Argentincem Lionelom Messijem.

Bit će to prvi Ronaldov nastup otkako je koncem prosinca potpisao unosan ugovor za saudijski Al Nassr.

Njemačka Konfuzija pred utakmicu: Nijemci vidjeli dresove protivnika pa se vratili u svlačionicu divider

Kako bi promovirali utakmicu, Saudijci su pokrenuli humanitarnu aukciju za VIP ulaznicu nazvanu "Ulaznica izvan mašte". Licitacija je počela s 266.000 dolara, a završila s 2,6 milijuna, koliko je za nju platio Al-Ghamdi, generalni direktor grupe za nekretnine AqarOne.

Ulaznica donosi niz pogodnosti, među kojima su pristup svlačionicama te susret i fotografiranje s Ronaldom, Messijem, Neymarom i Kylianom Mbappeom.

Prihod od aukcije trebao bi ići u nacionalnu dobrotvornu kampanju poznatu kao Ehsan.

Ronaldo i Messi bili su zvijezde brojnih El Clasica kada su igrali za Real Madrid i Barcelonu između 2009. i 2018. Ovo bi mogao biti posljednji put da igraju jedan protiv drugoga.

Međutim, postoji šansa da se i Messi pridruži Ronaldu u Saudijskoj Arabiji. Argentincu ovoga ljeta istječe ugovor s pariškim sastavom, a dio medija navodi kako mu je Al Hilal spreman platiti 250 milijuna eura po sezoni kako bi im se pridružio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider