Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
"Ne ratu"

VIDEO Ukrajinski nogometaši poslali apel svjetskoj zajednici: Prikazali i poruku navijača Dinama

Ukrajinski nogometni reprezentativci poslali su apel nogometnom svijetu da se okonča rat u Ukrajini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ukrajinski nogometni reprezentativci poslali su apel svjetskoj nogometnoj zajednici da se zaustavi ruska invazija na Ukrajinu, kao i ruska propaganda o ratu koji se vodi pod krinkom specijalne mirovne operacije.

Podijelili su snimku na društvenim mrežama u kojoj se pojavljuju ponajbolji ukrajinski nogometaši poput Andrija Pjatova, Oleksandra Zinčenka, Andrija Jarmolenka, Mikole Šaparenka i ostalih.

Nogometaši poslali apel da se okonča rat u Ukrajini

"Šaljemo apel nogometnoj zajednici. Svima koji vole nogomet, svakom navijaču, nogometašu, treneru, menadžeru. Svima koji razumiju i vole nogomet. Apeliramo na vas da objasnite cijelom svijetu i pokažete svima da su pod krinkom specijalne operacije ruske snage pokrenule opći rat protiv Ukrajine.

gol expired Ruski nogometaš slavio pobjedu s ukrajinskom zastavom, hit je i snimka iz Amerike divider

Bombardiraju stambena naselja, pucaju na civile. Pozivamo sve da se odupru ovom ratu, da zaustave razaranje i krvoproliće.  Pozivamo svjetsku nogometnu zajednicu da se usprotivi ruskoj propagandi, da pokažu i ispričaju istinu o ratu u Ukrajini svim raspoloživim resursima.

Zahvaljujemo svima koji su to već učinili i svima koji će nas podržati. Ne ratu. Slava Ukrajini, slava herojima", poručili su ukrajinski reprezentativci u emotivnoj snimci.

Ukrajinci zahvalili navijačima Dinama na podršci

Zanimljivo, u snimci su pojavljuju i Bad Blue Boysi koji su izrazili podršku Ukrajini na uzvratnoj utakmici play-offa osmine finala Europske lige između Dinama i Seville na Maksimiru.

Najžešći navijači Dinama su u prvom poluvremenu skandirali ''slava Ukrajini'', pridružio im se cijeli stadion. Uz to su Boysi razvili i nekoliko zastava Ukrajine i podigli poruku koja je glasila:

''Podrška ljudima u Ukrajini'', stajalo je na sjeveru Maksimira na engleskom jeziku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider