Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobro ili loše za Modre?

Poznato je tko sudi Dinamu protiv Betisa: Ukrajinac je lak na kartonima, dobro to znaju naši mladi Vatreni

Sudac utakmice između Dinama i Real Betisa bit će Ukrajinac Mykola Balakin.

Mykola Balakin (Foto: Afp)

Dinamo i Real Betis sastaju se u 16-ini finala Konferencijske lige u četvrtak od 21 sat. Ždrijeb nije mazio Modre, dobili su najtežeg mogućeg protivnika, ne priča se puno u Plavim salonima o Europi, već je sav fokus na HNL-u.

Dinamo su poharale ozljede, Jakirović je u teškoj situaciji, pogotovo u zadnjoj liniji, gdje igrači padaju gotovo jedan za drugim, ali ništa lakše nije ni starom liscu Manuelu Pellegriniju.

Robert Murić Robert Murić ponovno je u HNL-u, ali u klubu koji nitko nije očekivao divider

UEFA je delegirala suca za sutrašnju utakmicu, radi se o mladom, 34-godišnjem Mykoli Balakinu. Ukrajinac još nije sudio hrvatskim klubovima u europskim natjecanjima, ali jest našoj U17 reprezentaciji u kvalifikacijama za Euro.

Balakin se lako prima za džep

Bilo je to prije sedam godina, dvaput je sudio našim mladim Vatrenima, jednom protiv Albanije, nekoliko dana kasnije protiv Španjolske, a sudeći prema tim dvobojima, Ukrajinac se ne libi uhvatiti za džep. Naime, na objema utakmicama pokazao je crveni karton i podijelio čak sedam žutih kartona na svakoj utakmici.

Ove je sezone sudio pet europskih utakmica pod okriljem UEFA-e, a da je lak na kartonima, potvrđuje i statistika, pokazuje gotovo 5 kartona u prosjeku, odnosno 4,8.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider