Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BLIŽE KUĆI

Robert Murić ponovno je u HNL-u, ali u klubu koji nitko nije očekivao

Ako je vjerovati trenutačno dostupnim informacijama, Robert Murić novi je nogometaš Slaven Belupa.

Robert Murić (Foto: Damir Krajač / Index)

U srpnju 2022. godine Robert Murić napustio je HNL kao jedan od najboljih igrača naše lige. U 30 ligaških nastupa te sezone za Rijeku je upisao 11 pogodaka i devet asistencija.

Ipak, u turskom Konyasporu nije uspio nastaviti na isti način. Unatoč 30 nastupa u prvoj je sezoni upisao tek dvije asistencije. Ove je sezone bio nešto bolji pa je u 19 utakmica postigao tri pogotka, ali Turci nisu bili zadovoljni, tako da je ove zime dobio raskid ugovora.

Povratak u Rijeku činio se najizgledniji

Odmah je postalo jasno kako će se vratiti u HNL, a mnogi su desno krilo vidjeli ponovno u dresu iz kojeg je otišao, onom riječkom.

No čini se kako su na Kvarneru zadovoljni svojim kadrom, pa je Murić potražio drugu opciju i na kraju će se smjestiti vrlo blizu svom rodnom domu u Bednji. Prema informacijama Sportskih novosti, Murić je dogovorio dolazak u Slaven Belupo.

Iako ta vijest još nije službeno potvrđena iz kluba, sve je više informacija koje je nam otkrivaju da će 27-godišnji ofenzivac uistinu završiti u Koprivnici.

Slaven Belupo trenutačno je u dobroj formi, a samo pet bodova dijeli ih od četvrtog mjesta, koje vodi u Europu. Dugo tamo nisu igrali pa ako se stvori ozbiljna prilika, vjerojatno će je pokušati napasti. Murić bi im u tome itekako mogao pomoći.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider