Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozljede poharale Dinamo

Jakirović u ogromnim problemima uoči Betisa: Evo tko sve putuje za Sevillu

Dinamo putuje u Sevillu gdje ih čeka Betis u play-offu Konferencijske lige.

Sergej Jakirović (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Nogometaši Dinama izborili su još jedno europsko proljeće, ovaj put u trećem po snazi UEFA-inom natjecanju, u Konferencijskoj ligi. Ždrijeb nije pomazio zagrebačke Plave, ples kuglica u Nyonu spojio ih je sa snažnim Real Betisom.

Osim što ždrijeb nije išao na ruku Dinamu, ne ide ih ni zdravstveni karton brojnih igrača. Danas je na službenim stranicama zagrebački klub objavio tko putuje u Sevillu, a broj izostanaka je zaista pozamašan.

Ruku na srce, nije ni u Betis boljem brojčanom stanju, ali Robert Jarni ipak vjeruje da imaju ono nešto za svladati Dinamo u dvomeču.

Dejan Lovren i Luka Modrić Lovrenov povratak u Dinamo ovisio o jednoj stvari: Teško su se Modri mogli uskladiti s Lyonom divider

Ozlijeđeni su Moharrami, Šutalo, Perić, Kačavenda, Stojković, Emreli i Rog, dok pravo nastupa nemaju novopridošli Pierre-Gabriel, ali i Ademi i Brodić koji nisu registrirani.

Dodajmo da je Ristovski propustio posljednji trening uoči odlaska u Andaluziju te će Jakirović morati improvizirati ukoliko Makedonac neće moći nastupiti. Japanac Ogiwara je također upitan, ozlijedio se na utakmici protiv Lokomotive, a Baturinu opet muče sinusi, zaista prava glavobolja za Jakirovića.

Alternative na desnom beku gotovo da nema

Teško je predvidjeti u kojem će sastavu Modri istrčati na Benito Villamarin, Ristovski je ključna figura, ako on neće moći, Dinamo nema puno opcija za desnog beka, odnosno nema niti jedne, netko od stopera morati će pokrpati desnu stranu obrane.

Ilustracija Talijanski nogometaš dobio doživotni zatvor zbog ubojstva svoje dvostruko starije djevojke divider

Dinamov popis za utakmicu s Betisom: Zagorac, Nevistić, Klarin; Ristovski, Bernauer, Theophile, Perković, Ogiwara, Živković; Mišić, Bulat, Sučić, Baturina, Halilović, Vrbančić; Kaneko, Špikić, Hoxha, Vidović, Petković, Kulenović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider