Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bivši vatreni

Lovrenov povratak u Dinamo ovisio o jednoj stvari: Teško su se Modri mogli uskladiti s Lyonom

Sve se više spominje povratak Dejana Lovrena u Dinamo, ali od toga nema ništa.

Dejan Lovren i Luka Modrić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Dinamo muku muči s obranom, od Šutalova odlaska Modri su se prvo odlučili za povratak Theophile Catherinea, zimus je s posudbe vraćen mladi Moreno Živković, ali na vidiku nema pravog i dugotrajnog rješenja.

Dino Perić ozlijeđen je i sigurno ga neće biti duže razdoblje, baš kao i Boško Šutalo, navodno je ciparski stoper već na putu za Zagreb, ali puno je veća vijest od Cipranina bila željeni povratak Dejana Lovrena.

Jaden Philogene VIDEO U Engleskoj je postignut gol sezone: Čudesna rabona ipak je pripisana kao autogol divider

Bivši hrvatski reprezentativac povezuje se s Dinamom još od prošlog ljeta, a čini se da su čelnici zagrebačkog kluba odlučili snažno završiti prijelazni rok potpisom 35-godišnjeg stopera.

Francuski mediji javljaju da trener Pierre Sage nema Lovrena u svojim planovima te da ga je spreman pustiti, no ipak taj transfer, čak i posudbu bilo je nemoguće ostvariti.

Lovren ima astronomsku plaću u Lyonu za HNL pojmove

Maxifoot je prenosio kako Dinamo i Lyon rade na realizaciji transfera, ali velik problem predstavljala je Lovrenova plaća, koja se procjenjuje na vrtoglavih 400 tisuća eura mjesečno. Dvije su opcije bile za povratak na Maksimir, prva uključuje posudbu uz odricanje velikog dijela plaće, dok je druga, ona manje vjerojatnija – raskid ugovora s Lyonom.

Posljednje tri utakmice Lovren nije ulazio u igru za Lyon. Dapače, posljednje dvije nije bio ni u zapisniku, no transfer je za Dinamo zbog visine plaće praktički od početka bio nemoguća misija.

Irfan Peljto Nijemci i dalje ljuti na suca iz BiH, veliki Thierry Henry stao u njegovu obranu: ''Odluka je ispravna'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider