Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pozvana tri debitanta

Ukrajina u velikim problemima zbog koronavirusa: Otpala nova šestorica igrača

Ukrajinska nogometna reprezentacija našla se u velikim problemima uoči prijateljske utakmice protiv Francuske i dvije utakmice Lige nacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ukrajinska nogometna reprezentacija bit će bitno oslabljena u utakmicama koje joj slijede u narednih osam dana, prijateljskoj protiv Francuske u Saint-Denisu u srijedu te susretima Lige nacija protiv Njemačke i Španjolske u Kijevu 10. odnosno 13. listopada.

Izbornik Andrij Ševčenko od ranije nije mogao računati na ozlijeđene Oleksandra Zinčenka, Serhija Krivcova, Jevhena Konopljanku, Serhija Bolbata, Vitalija Buljavskog i Vladislava Suprjagu, a u ponedjeljak su s popisa putnika za Pariz otpala šestorica igrača Šahtara zbog izbijanja zaraze koronavirusom u ukrajinskom prvaku.

Kraj transfernog roka Završio je transfer rok: Dva Hrvata pronašla nove klubove, Bayern doveo trojicu, a Juve dao 50 milijuna za igrača divider

Zaraza je potvrđena Andriju Pjatovu i Tarasu Stepanenku, dok su Mikola Matvijenko, Viktor Kovalenko, Marlos i Junior Moraes otpali zbog obavezne samoizolacije.

Ševčenko je tako tijekom nedjelje i ponedjeljka morao hitno u reprezentaciju pozvati trojicu debitanata, Juhima Konoplju, Oleksandra Zubkova i Ilju Zabarnog, kao i nešto iskusnije Volodimira Šepeleva i Jurija Pankiva.

gol expired Urnebesna poruka osramoćenom Man Unitedu postala hit na društvenim mrežama divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider