Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stradala i djevojka

Novi skandal i sramota bivšeg BiH reprezentativca: Od sramotne tetovaže zločinca, seks-skandala do nanošenja teških ozljeda

Bivši BiH reprezentativac i suigrač Marka Livaje iz AEK-a uhićen je u Banja Luci zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U centru Banja Luke uhićena su nogometna braća Ognjen i Stojan Vranješ, te još jedna osoba Zlatko Novljanin. Iz policijske uprave Banja Luke objavljeno je da ih se tereti za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Prema pisanju tamošnjih portala, braća Vranješ i Novljanin napali su Dušana Komljenovića, sina bivšeg direktora Geodetske uprave, i njegovu djevojku. Dušan je pretrpio teške tjelesne ozljede, dok je djevojka zadobila lakše.

gol expired Kyrgios reagirao na Ćorićevu poruku da je pozitivan: "Glupa odluka. To se dogodi kada ignorirate protokole" divider

Ognjen Vranješ je poznatiji od dvojice braće, koji je i dalje nogometaš belgijskog Anderlechta, ali je trenutno na posudbi u grčkom AEK-u, za koji igra i hrvatski napadač Marko Livaja.

Podsjetimo, Vranješ je udaljen iz prve momčadi belgijskog kluba zbog loše forme, ali i skandala koji su ga pratili. Prvo je buknuo sukob u reprezentaciji BiH zbog tetovaže četničkog zločinca iz 2. svjetskog rata, a nedugo zatim punio je trač-rubrike zbog seks-skandala sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

gol expired Đoković na teškom udaru kritika, Srbi prenose da se odbio testirati u Hrvatskoj divider

Iako u Grčkoj traje prvenstvo, a njegov AEK je prije nekoliko dana igrao prvenstvenu utakmicu i remizirao, Vranješ je dobio posebnu dozvolu za odlazak u Banja Luku, odakle se očito neće vratiti tako brzo.

Vranješ je prije nekoliko godina dao izraditi tetovažu i to ni manje ni više nego tzv. četničkog vojvode iz vremena 2. svjetskog rata Momčila Đujića, nacističkog suradnika i zločinca koji je odgovoran za smrt tisuća Hrvata u Dalmatinskoj zagori.

gol expired Pozitivan i Novak Đoković? Kondicijski trener prvog tenisača svijeta ima koronavirus! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider