Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
linekerov komentar je hit

UEFA na žestokom udaru zbog kontroverznog finala: Navijači prosvjeduju s tribina

Navijači Chelseaja izrazili su svoje nezadovoljstvo s tribina, a mnogi su im se pridružili na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Finale Europske lige u Bakuu između Chelseaja i Arsenala naišlo je na mnoge kritike puno prije prvog sučeva zvižduka.

Pored političkih pitanja zbog kojih je utakmicu propustio Henrih Mhitarjan, sporna je i udaljena, slabo povezana lokacija.

Mnogi navijači Arsenala i Chelseaja, ali i dobitnici sponzorskih ulaznica, odustali su od putovanja koje iziskuje nekoliko dana i presjedanja te tisuće eura troškova.

Rezultat je da stadion nije do kraja popunjen, a prazna mjesta jasno se vide u prijenosu. Atmosfera je slaba, navijačka pjesma slabo se čuje, što i ne čudi budući da je iz engleske pristiglo svega oko 7.000 navijača obaju klubova.

Mnoge atmosfera podsjeća na kakvu predsezonsku pripremnu utakmicu, a ugođaj dodatno narušava i sam izgled stadiona. Između terena i tribina nalaze se "kilometri" atletske staze, a samim time i položaj kamere nije najsretniji.

"Od***i UEFA, je li ovo ono što želiš", skandiraju navijači Chelseaja s tribina, a njima su se u izražavanju nezadovoljstva pridružili i brojni korisnici društvenih mreža. Vrlo popularan je postao komentar Garyja Linekera, engleske nogometne legende koja često komentira nogometne aktualnosti.

"Toliko si putovao na europsko finale, a kad sjedneš na svoje mjesto, nisi puno bliže terenu nego od doma", napisao je i pridružio se brojim kritičarima organizacije ovog finala.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider