Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ispravna odluka?

UEFA bez milosti prema Realu: Novi problemi uoči uzvratne utakmice protiv Ajaxa

Disciplinska komisija UEFA-e kaznila je Sergija Ramosa s dvije utakmice suspenzije nakon što je priznao da je namjerno zaradio žuti karton protiv Ajaxa u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Sergio Ramos (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Novi problemi snašli su Real Madrid, ni 24 sata nakon što ga je Barcelona izbacila u polufinalu Kupa kralja. Disciplinska komisija UEFA-e donijela je odluku da se kapetan Sergio Ramos kazni s dvije utakmice suspenzije, nakon što je priznao da je namjerno zaradio karton u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

Podsjetimo, Ramos je namjerno zaradio žuti karton u samoj završnici utakmice, kako bi zbog akumuliranih opomena propustio uzvratnu utakmicu u Madridu i onda "čist" ušao u četvrtfinale.

"Da, istina je da sam to napravio s obzirom na rezultat. Ponekad je na meni da odlučim hoću li to napraviti i odlučio sam tako. Bodrit ću svoje momke s tribina", rekao je Ramos nakon susreta.

Ako Real obrani 2:1 rezultat iz prve utakmice, Ramos će i u prvoj utakmici četvrtfinala bodriti svoju momčad s tribina, s obzirom na donesenu odluku UEFA-e.

Nakon poraza u Kupu kralja, te zaostatka od 9 bodova za Barcelonom u prvenstvu, Liga prvaka preostaje jedino natjecanje u kojem Real ima realne šanse osvojiti trofej ove sezone.

Posljednje tri sezone Kraljevi su osvajali najelitnije klupsko natjecanje, no nakon odlaska Cristiana Ronalda i Zinedinea Zidanea prošlog ljeta, gotovo nitko ne vjeruje da će taj uspjeh ponoviti i ove sezone.

Barcelona kaznila Real: Vinicius opet promašivao, Suarez hladnokrvno zabijao Lionel Messi i Luis Suarez (Foto: AFP) Luka Modrić i Ivan Rakitić (Foto: AFP) Lionel Messi i Luka Modrić (Foto: AFP) +2 Momčad Real Madrida (Foto: AFP)

Brutalna dominacija Barcelone u Realovu dvorištu: 10 godina za povijest! Barcelona (Foto: AFP) 10 pobjeda Barce kod Reala u zadnjih deset godina Barcelona (Foto: AFP) +4 Junior Vinicius (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider