Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nije ostvario ciljeve"

Brbiću stigao ekspresni odgovor udruge Naš Hajduk: "Degutantno je čitati njegova prozivanja"

Udruga Naš Hajduk ekspresno je reagirala na prozivke Marina Brbića, bivšeg predsjednika Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Udruga Naš Hajduk iznijela je svoju verziju priče zbog čega je Marin Brbić podnio ostavku na mjesto predsjednika Hajduka. 

Danas je oko 16 sati Marin Brbić objavio priopćenje za javnost u kojem je između ostalog rekao da mu je udruga Naš Hajduk na ponižavajući način iskazala nepovjerenje. 

Odgovor Udruge stigao je nekoliko sati kasnije, a njega prenosimo u cijelosti.  

"Na šestosatnoj Skupštini kluba Naš Hajduk jasno je artikulirao razloge nedavanja razrješnice predsjedniku i argumentirano komentirao rezultate njegova rada. Upravo zato nevjerojatno nam je čitati obrazloženje predsjednika Uprave o odlasku zbog izostanka naše podrške, zanemarujući pritom argumentiranu kritiku na godinu i pol dana neostvarenih poslovnih, organizacijskih i sportskih ciljeva te neuspjeha na svim frontovima.

gol expired Igrokaz završen: Stigao pravi teškaš! Uprava Dinama imenovala trenera za novu sezonu divider

Ako treba, ponovno ćemo obrazložiti razloge jer nam se čini da se argumenti zaobilaze. Posebno degutantno je čitati njegova prozivanja na osobnoj razini, i to nakon što su na navedenoj skupštini riječ imali svi članovi Upravnog odbora Našeg Hajduka – koji su o smjeru prethodno diskutirali s volonterima, članovima i cijelom skupštinom naše udruge, kao i KN Torcidom.

Još jednom ponavljamo, predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić podnio je ostavku jer, osim niza neostvarenih ciljeva kluba, nije ostvario ni rezultatski cilj koji je sam sebi postavio.

Naglašavamo kako odgovornost za daljnje poteze ima Nadzorni odbor kojeg su članovi birali na demokratskim izborima. Nadzorni odbor ima podršku Našeg Hajduka kao suvlasnika kluba u pronalaženju najboljeg rješenja u tranziciji i izboru novog predsjednika Uprave.

Također, očekujemo da će profesionalci u klubu s obzirom na iznesene planove na Skupštini nastaviti u ostvarivanju zacrtanih ciljeva za narednu sezonu."

gol expired Godinu dana nakon teškog poraza od Miočića Cormier je javnosti priznao veliku tajnu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider