Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
madriđani se ne šale

U Španjolskoj na pomolu skandal zbog suca koji je "presudio" Realu u već dva navrata?

Sudac koji je sudio utakmice Reala protiv Eibara i Real Sociedada, koje je Kraljevski klub izgubio, otvoreno navija protiv aktualnog europskog prvaka?

Jedanaesterac na Viniciusu (Screenshot)

U Španjolskoj je nakon utakmice Real Madrida i Real Sociedada, u kojem je Kraljevski klub poražen 2:0, nastala prava drama zbog suđenja. Glavni sudac utakmice Manuel Montoro u nekoliko je sumnjivih situacija presudio na štetu Madrida, a pritom u nijednoj nije koristio pomoć VAR-a.

UTAKMICA REAL MADRID - REAL SOCIEDAD

Zbog toga je predsjednik Reala Florentino Perez nakon utakmice zvao predsjednika Španjolskog nogometnog saveza Luisa Rubialesa i tražio objašnjenje. Većina je složna da je sudac propustio svirati kazneni udarac za Real kada je Viniciusa oborio vratar gostiju Rulli, no Montoro nije ni pokušao tražiti pomoć VAR, a zakazao je i sudac u kućici - Melero Lopez.

Real je tijekom današnjeg dana, nakon frustrirajuće večeri, objavio video s utakmice Eibar - Real Madrid, koju je Kraljevski klub također izgubio (3:0). Na toj je utakmici Montoro bio u VAR kućici, te je snimljen kako "daje pet" svojim pomoćnicima nakon što je po pregledavanju snimke priznat pogodak Eibara. Madridski mediji uvjereni su da navija protiv Reala.

Vidjet ćemo kako će se cijela situacija rasplest i hoće li suci kompenzacijski pogodovati malo više Realu u nadolazećim utakmicama. No, šteta je napravljena i Real je tek peti s čak 10 bodova manje od vodeće Barcelone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider