Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očajan početak 2019.

Šok na Santiago Bernabeuu: Real izgubio, Solari sve bliže otkazu!

Kraljevski klub je na svom terenu izgubio protiv kluba iz donjeg dijela ljestvice.

Luka Modrić i Dani Carvajal (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida u susretu su 18. kola španjolskog prvenstva još jednom kiksali izgubivši na svom stadionu od Real Sociedada sa 0:2 (golove pogledajte OVDJE).

Pogotke za goste iz San Sebastiana postigli su Willian Jose (3-11m) i Ruben Pardo (83), a domaći su utakmicu završili sa 10 igrača jer je u 61. minuti isključen Lucas Vazquez.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za madridski sastav koji je ostao peti sa 30 bodova dok je Real Sociedad skočio na 11. mjesto sa 22 boda.

Nakon ovakvog ishoda, Realov trener Santiago Solari još je korak bliže otkazu. Real ne igra dobro, a od mogućih šest bodova u dvije utakmice koje je odigrao u 2019. godini osvojio je samo jedan (remizirali su kod Villarreala u zaostaloj utakmici), čime je propustio priliku smanjiti zaostatak za vodećom Barcelonom.

Španjolski mediji, napose oni madridski, već neko vrijeme špekuliraju, premda je Argentinac potpisao ugovor do 30. lipnja 2021. godine, da predsjednik Florentino Perez mu baš i ne vjeruje te mu već traži zamjenu. Ovaj poraz će definitivno pojačati špekulacije koje idu u tom smjeru...

Dodajmo kako su u nedjelju u derbiju kola Sevilla i Atletico Madrid odigrali 1:1 (1:1). Domaće je u vodstvo doveo Ben Yedder (37), a poravnao je Griezmann (45). Nikola Kalinić ostao je na klupi Atletica.

Čudesni Japanac: Kobayashi sa sve četiri pobjede uzeo Novogodišnju turneju! Ryoyu Kobayashi (Foto: AFP)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider