Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dali su ga besplatno

U Realu su pomalo već ljuti na Zidanea zbog ''pljačke stoljeća'', Englezi im se smiju

U Realu su nezadovoljni raspletom situacije oko Jamesa Rodrigueza, a možda i zbog još nekih igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Evertona su u neviđenoj euforiji. Njihov je klub uoči gradskog derbija s Liverpoolom bio vodeći klub Premier lige, a momčad pod vodstvom legendarnog Carla Ancelotttija jednostavno briljira na terenu s četiri pobjede u četiri odigrana susreta.

A možda i najbolji igrač ovog sjajnog Evertona je James Rodriguez koji je u pet utakmica (jedna u Liga kupu) zabio tri pogotka i upisao tri asistencije.

''On u Evertonu igra kao u Kolumbiji, s totalnom slobodom u igri'', rekao je kolumbijski izbornik Queiroz o preporodu bivšeg igrača Reala te dodao:

''To je njegova pozicija iz Porta, a od tada je nije u klubu igrao.''

gol expired Hrvat predstavljen kao nova velika stvar iz tvornice Red Bullovih zvijezda: Veliki klubovi znaju za njega divider

Bila je to kritika Realu. A u Madridu ovih dana šalju kritike svom aktualnom treneru Zinedineu Zidaneu putem medija poput Asa koji piše kako su čelnici kluba jako nezadovoljni onim što se događa u Liverpoolu.

Ono što je za Real još gore, Jamesova eksplozija događa se nakon što se otkrilo kako je u Everton pušten potpuno besplatno. Podsjetimo, prvo je u španjolske medije puštena informacija kako je Real za 29-godišnjeg Kolumbijca inkasirao 25 milijuna eura nakon čega su mnogi navijači hvalili upravu kako se uz finu zaradu riješila skoro pa propale zvijezde koja je s 10 milijuna eura godišnje plaće opterećivala klupski budžet.

No odnedavno Real više ne može putem svojih medijskih izbora lagati o transferima, što se otkrilo u slučaju Edena Hazarda kojeg su platiti 60 milijuna više nego što su htjeli priznati. Naknadno se otkrilo i kako James nije prodan već predan Evertonu, samo da ga se riješe.

Koronavirus među Vatrenima

A riješili su ga se jer ga Zidane nikako nije vidio u vlastitoj viziji Reala. Baš kao ni rođenog Madriđanina Sergija Reguilona kojeg je uzeo Mourinho u Tottenham zajedno s Garethom Baleom. Ili pak Danija Ceballosa koji je u Arsenalu.

Ne znamo hoće li za njih engleski mediji također uskoro pisati da su ''pljačka stoljeća'' kao u slučaju Jamesa Rodrigueza, no visoki dvorski krugovi kraljevskog dvora počeli su sumnjati u procjene čovjeka koji im je donio tri Lige prvaka.

Jürgen Klopp je pak dolazak Jamesa u Everton proglasio najboljim poslom cijelog ljeta, a to svakako nije ono što u žele slušati Florentino Perez i ekipa kada se govori o Realu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider