Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Užas

U Osijeku spriječen golemi skandal: Usred noći na stadion pokušali unijeti zastavu s ustaškim simbolima!?

Hrvatska i Turska sastale su se ovog četvrtka na stadionu Opus Arena u Osijeku.

Hrvatski navijači na Opus Areni (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Utakmica Hrvatska - Turska nije prošla bez incidenata, krajem prvog poluvremena skupina navijača zapjevala je ustašku koračnicu "Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije" i nesumnjivo će Hrvatski nogometni savez biti suočen s drastičnim sankcijama.

Težak je to prekršaj, UEFA i FIFA drakonski kažnjavaju takve stvari, pa je naprosto nevjerojatno da je dio ljudi na Opus Arenu pokušao unijeti transparent s ustaškim simbolima.

Kako su objavile Sportske novosti, prije nekoliko dana, u noći sa subote na nedjelju, prije negoli je hrvatska reprezentacija došla na Opus Arenu i počela se pripremati za utakmicu s Turcima, nepoznati pojedinac (ili više njih) pokušao je izvesti noćnu diverziju.

S vanjske strane stadiona postavljen je transparent na kojem je crvenim slovima pisalo ustaško U. Ispod toga je bilo prekriženo "HNS", a iznad poruka: "Ima nas."

Zaštitari i policija na vrijeme su to uočili, tako da se nije dogodilo, primjerice, da Vatreni dođu u Osijek i odrade trening uz prisustvo takve poruke. Da je scenarij bio takav, onda bi HNS bio suočen s još gorom kaznom nego što će biti ova za pjevanje na tribini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider