Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tako je najbolje

U Madridu tvrde kako je došlo do preokreta u slučaju Modrić

Luka Modrić će prema pisanju Asa ipak dobiti novu ponudu za produžetak ugovora.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Diže se polako forma Reala, a jedan je od uzroka i dizanje forme Luke Modrića. Hrvatski nogometaš odigrao je vrlo dobro u posljednjih nekoliko utakmica i više nitko ne priča o njegovim godinama i želji za odlaskom.

Kako piše madridski As, 33-godišnji Modrić više nema želju za odlaskom u Inter te navodno želi ipak ostati u Realu. Isti izvor navodi kako je to bio plan kluba od početka sapunice koja je krenula prošlog ljeta.

Očito ga je Florentino Perez nagovorio na ostanak te će mu ponuditi produženje postojećeg ugovora koji ističe u ljeto 2020. godine.

Tako bi hrvatski kapetan mogao zaključiti bogatu karijeru upravo u klubu s kojim je osvojio sve što je mogao. Vrhunac je bilo osvajanje svih najvećih individualnih nagrada u 2018. godini zaključno sa Zlatnom loptom.

As piše kako je Modrićevoj obitelji lijepo u Madridu, a s novim ugovorom Modrić će dobiti i veću plaću koja će biti među najvećima u svlačionici Reala. Sve je to razlog zbog kojeg će Modrić vjerojatno nastaviti karijeru u bijelom dresu.

Istražitelji u pronađenoj olupini ugledali tijelo: Objavljena fotografija aviona na dnu La Manchea Pronađena olupina aviona u kojem je bio Emiliano Sala (Foto: AFP) Emiliano Sala (Foto: AFP) Emiliano Sala (Foto: AFP) +2 Emiliano Sala (Foto: AFP)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider