Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sramotne uvrede Bebeku

VIDEO U Gorici i Hajduku se ljutili zbog nedosuđenih penala: Što bi vi ovdje dosudili?

S nedjeljnih utakmica Prve HNL osim golova imamo i za domaćine sporne odluke kod potencijalnih kaznenih udaraca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju smo na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici vidjeli ljepoticu kola i sigurno jednu od najboljih utakmica dosadašnjeg dijela hrvatskog prvenstva. Rijeka je slavila kod ozljedama ranjene Gorice s 4:3, a obje su momčadi prošle dramu u sudačkoj nadoknadi.

Toni Fruk je zabio sjajan gol za 3:3 u 92. minuti na opće oduševljenje domaćina, no već u sljedećem napadu Domagoj Pavičić je pospremio odbijanac nakon što je Banić obranio Princeu Ampemu za novi šok i očaj domaćina s jedne strane te veliko slavlje Riječana s druge.

gol expired VIDEO Rijeka nakon ludog preokreta pobijedila Goricu u susretu sa sedam golova divider

No čak ni tu drami nije bio kraj jer je Matija Dvorneković u još jednom pokušaju Gorice pao u gostujućem 16-ercu zbog čega su Goričani tražili najstrožu kaznu. Sudac Zebec je na poziv VAR sobe gledao tu situaciju i na kraju nakon dužeg razmišljanja procijenio kako nije vidio prekršaj.

Kad je već Zebec otišao sam gledati situaciju Dvorneković je bio uvjeren kako će na kraju vidjeti udarac u nogu, no nije bilo novog preokreta na utakmici.

Pogledajte i procijenite - 11-erac za Goricu ili ne?

U Splitu je sporna situacija prema mišljenju domaćina bila već u 9. minuti. Srećom za Hajduk, na kraju nije bila odlučujuća za susret, ali je mogla biti jer je na kraju bilo 1:0 za domaće. Marko Livaja je pao u 16-ercu Lokomotive nakon kontakta s gostujućim braničem koji mu je prilazio s leđa nakon čega je napadač Bijelih pao.

gol expired VIDEO Livaja majstorski riješio i Lokomotivu: Kalinić spasio Hajduk u 10. minuti produžetka divider

U Splitu poludjeli na Bebeka, sramotne uvrede s tribina

Livaja je zbog prigovora dobio žuti karton, a nakon odluke VAR-a kako ovdje nije bilo prekršaja sa sjeverne tribine su krenule žestoke uvrede na račun poznatog hrvatskog suca Bebeka koji čak nije ni išao pogledati situaciju.

Nisu se navijači Hajduka smirili ni nakon utakmice kada su ga s travnjaka ispratili novim uvredama koje su prelazile okvire standardnog folklora i odnosa navijača sa sucima. 

Pogledajte i procijenite - 11-erac za Hajduk ili ne?

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider