Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nervoza na sve strane

U Dortmundu poludjeli na Haalanda, glavni šef eksplodirao: "Pravo je sranje to reći"

Izvršni direktor Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke krajnje je kritički prokomentirao nedavne Haalandove izjave…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svaki dan nova zavrzlama oko Erlinga Haalanda. Lome se koplja gdje će nastaviti karijeru, a čini se da je i on sam prilično nervozan.

Norveški napadač praktički je svaki dan na meniju najvećih europskih medija, posebice španjolskih jer najviše se dovodi u svezu s Realom i Barcelonom. Sve to skupa ide na živce Haalandovim trenutačnim poslodavcima u Borussiji Dortmund.

Više-manje Nijemcima je jasno kako će Norvežanin jako teško ostati još jednu sezonu u Dortmundu.

gol expired Nova Dinamova zvijezda osuđena zbog verbalnog nasilja u obitelji: Bočkaj pobjesnio na bivšu suprugu divider

Prije nekoliko dana Haaland je izjavio da ga u Borussiji Dortmund pritišću da što prije donese odluku. Ta ja izjava podigla prašinu na Westfalenu.

Reagirao je Hans-Joachim Watzke. Izvršni direktor Borussije Dortmund odlučno je demantirao Haalandove insinuacije da mu je njemački klub postavio bilo kakav ultimatum.

"Istina je da smo bili iznenađeni tom izjavom jer još nismo razgovarali s njim. Pravo je sranje reći da Dortmund daje Haalandu ultimatum. Nema nikakvog roka", ljutito je izjavio čelni čovjek Crno-žutih.

Osim toga, jasno je dao do znanja da će, ako Dortmund izgubi Haalanda, izaći na tržište i pronaći kvalitetnog napadača koji će ga zamijeniti.

gol expired Legendarni Alilović se vratio u reprezentaciju nakon četiri godine: "Moja obaveza je obući ovaj sveti dres" divider

Haaland je izjavio:

"Borussia Dortmund sada vrši pritisak na mene da donesem odluku za sljedeću sezonu, ali ja samo želim igrati nogomet. To vjerojatno znači da ću morati donijeti odluku uskoro", izjavio je norveški napadač nakon utakmice s Freiburgom.

Haalandove riječi očito nisu pale na plodno tlo u Dortmundu. Ovo je drugi put da je Haalandovo ponašanje krajnje kritički prokomentirao od strane kluba u kojem igra.

Tehnički tajnik Borussije Dortmund Sebastian Kehl prokomentirao je Haalandove izjave prije nekoliko dana.

gol expired Vruće ljeto u Realu: Tri skupocjene zvijezde odlaze, a Modrić, Benzema i Kroos sjedaju za stol divider

"Nema ništa novo, nema razgovora. Iznenadile su me Erlingove izjave", rekao je Kehl.

"Razgovarat ću s njim, pitat ću ga zašto daje takav intervju nakon utakmice koju smo dobili 5-1. Nismo vršili nikakav pritisak", zaključio je Kehl, koji je bio još i prilično blag u odnosu na glavnog šefa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider