Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pero kočijaš

Nova Dinamova zvijezda osuđena zbog verbalnog nasilja u obitelji: Bočkaj pobjesnio na bivšu suprugu

Petar Bočkaj morat će platiti dvije tisuće kuna kazne i dvjesto kuna sudskog postupka zbog vrijeđanja bivše supruge, s kojom ima dijete...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši igrač Osijeka i najnovije pojačanje Dinama Petar Bočkaj morat će platiti dvije tisuće kuna kazne i dvjesto kuna sudskog postupka zbog vrijeđanja bivše supruge, s kojom ima dijete. Prekršajna sutkinja proglasila ga je krivim zbog verbalnog nasilja.

Bočkaj je prije godinu i pol verbalnim i pisanim putem napao sada već bivšu suprugu. Prvo ju je verbalno izvrijeđao preko mobilnog telefona, a potom joj je poslao i prijeteću SMS poruku, u kojoj je koristio kočijaški rječnik, koji nije za oči i uši šire javnosti. Uglavnom, Bočkaj je tražio da čuje svoje dijete, ali koristio je krajnje neprimjeren rječnik.

Zbog tog poziva i SMS poruke zaradio je sudsku tužbu i na kraju je osuđen zbog verbalnog nasilja u obitelji.

Bočkaj je sve navode priznao, ali je u svoju obranu istaknuo kako je reagirao u afektu.

Tvrdi da nije imao namjeru uplašiti bivšu suprugu ili prouzročiti osjećaj uznemirenosti i povrijediti njezino dostojanstvo.

Bočkaj je planuo kada mu je supruga rekla da ne može čuti dijete jer je na rođendanu. S njom je u automobilu bila njezina prijateljica, koja je čula Bočkajev izljev bijesa i potom su zajedno otišle na policiju prijaviti slučaj.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider