Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŠTO SAD?

U BiH imaju problem zbog novog plana za europski nogomet: Kod njih će to teže ići

Stadioni kod naših susjeda nisu do kraja opremljeni za igranje u noćnim satima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavni tajnik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NSBiH) Adnan Džemidžić skeptičan je u vezi s nastavkom tamošnjeg prvenstva u srpnju ili kolovozu, kako je okvirno predložila UEFA, pa makar i bez gledatelja.

Razlog je što stadioni u Bijeljini, Kaknju i Ugljeviku nemaju reflektore, a utakmice će se zbog vrućina igrati u večernjim terminima.

gol expired UEFA zaprijetila ligama koje misle prekinuti prvenstvo. Igrači bi se mogli suočiti s katastrofalnim posljedicama divider

U razgovoru za Dnevni avaz glavni operativac krovne nogometne organizacije u susjednoj zemlji ukazao je i na problem s noćnim osvjetljenjem.

"Nakon duge videokonferencije s predstavnicima svih 55 članica, Izvršni odbor UEFA-e odlučio je da se do daljnjega odgode sve utakmice koje su pod njezinim okriljem. Okvirno je odlučeno da se nacionalna nogometna prvenstva nastave u srpnju ili kolovozu ako se dobije borba protiv koronavirusa. Tragat ćemo za najboljim rješenjem, trenutačno ništa pouzdano ne znamo, jer je i UEFA sve odluke donijela okvirno. Zdravlje igrača nam je najbitnije. Nećemo ih izlagati opasnosti od ozljeda i svakako ćemo voditi računa i o humanom aspektu cijele situacije. Sve ćemo razmotriti prije donošenja konačne odluke. Nije nimalo bezazlena situacija jer nitko ne zna do kada će trajati pandemija opakoga virusa", kazao je Džemidžić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider