Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je poznato

Turski savez odredio žestoke kazne zbog napada na Dominika Livakovića i igrače Fenera

Turski savez je žestoko kaznio Trabzonspor zbog izgreda u kojima je napadnut Dominik Livaković.

Dominik Livaković (Foto: Afp)

Turski nogometni savez konačno je izrekao kaznu za incidente na utakmici Trabzonspora i Fenerbahčea (2:3) u kojima je deblji kraj izvukao hrvatski vratar Dominik Livaković.

Prvo je u sudačkoj nadoknadi netko s tribine pogodio hrvatskog vratara u glavu s nepoznatim predmetom, a onda je nakon posljednjeg sučevog zvižduka izbio kaos na terenu u Trabzonu.

Igrači Fenera su slavili veliku pobjedu na centru igrališta, a to se nije baš svidjelo domaćim navijačima koji su polako počeli ulijetati na teren. U sveopćem kaosu Livaković je dobio udarac šakom u glavu, no srećom nije zadobio teže ozljede.

Zbog svega toga Savez je žestoko kaznio Trabzonspor sa šest utakmica igranja pred praznim tribinama i novčanom kaznom od gotovo 900 tisuća eura. Osim toga, nogometaši Trabzona Jayden Oosterwolde i Irfan Can Egribayat suspendirani su na jednu utakmicu, kao i pomoćni trener Egemen Korkmaz.

Zanimljivo, nogometaš Fenera Bright Osayi-Samuel nije dobio kaznu, iako se žestoko sukobio s navijačima Trabzonspora, no u savezu su zaključili kako se samo branio od naleta domaćih navijača koji su utrčali na travnjak

Dodajmo kako je Fenerbahče razmišljao o istupanju iz lige nakon strašnih nereda, no nakon svega su zaključili da je to najmanje poželjna opcija, te da će ostati u ligi.

Navijač u dresu Dominika Livakovića VIDEO ''Dominik Livaković'' glasao na izborima u Turskoj: Ovo još nismo vidjeli divider

Toni Kukoč Legendarni Hrvat uzburkao javnost u Srbiji: "Kukoča pere ego i taština. Samo mu je bilo glupo..." divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider