Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obavijestili su navijače

Zbog napada na Livakovića razmišljali o istupanju iz lige: Evo što su odlučili u Feneru

Hrvatski vratar Dominik Livaković je dobio udarac u glavu na utakmici u Trabzonu.

Dominik Livaković (Foto: Afp)

Fenerbahče, turski nogometni velikan za kojeg nastupa Dominik Livaković, je odlučio kako ipak neće napustiti tursku ligu!

To je najavio predsjednik kluba Ali Koc nakon što su njegov igrači napadnuti po završetku utakmicu u Trabzonsporu u kojoj je Fener slavio rezultatom 2:3.
Nažalost, hrvatski nogometni vratar je na vatrenom gostovanju dobio kovanicu u glavu, a onda i udarac šakom u glavu od jednog domaćeg navijača:

"Na svim održanim sastancima došli smo do zaključka da je istupanje iz lige najmanje poželjna opcija. Razlog što ta opcija nije dobra je taj što bi nam se i u nižim ligama morali nositi s istim problemima kao i sada.

Opcija izlaska iz lige je skinuta s dnevnog reda sve do održavanja opće skupštine kluba na kraju sezone", kazao je Koc tisućama okupljenih navijača Fenerbahčea na kongresu održanom na stadionu.

Nakon 30 odigranih kola Fenerbahče se nalazi na drugom mjestu ljestvice s dva boda manje od vodećeg Galatasaraya. Fener je u lovu na svoj 20. jubilarni naslov prvaka Turske, a posljednji je osvojio prije točno deset godina, odnosno 2014. godine.

Navijači prekinuli utakmicu u Poljskoj VIDEO Na današnji dan navijači su prekinuli utakmicu u čast pape kojeg obožavaju mnogi Hrvati divider

Torcida HNS djelomično prihvatio Hajdukovu žalbu na odluku koja je izazvala veliku buru divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider