Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hajduk sigurno peti

Tudor se nije pojavio na presici nakon utakmice: "Izgubio je glas. Ostaje nam razočaranje"

Rijeka je slavila protiv Hajduka na Poljudu u ludom Jadranskom derbiju koji je maksimalno opravdao sva očekivanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U vrlo sadržajnom Jadranskom derbiju Rijeka je dva puta vodila golovima Čolaka (19, 44), Hajduk se dva puta uspijevao vratiti preko Eduoka (39) i Caktaša (69-11m), ali nakon što je Galović (90+3) u sudačkoj nadoknadi postigao i treći pogodak za goste domaći više nisu imali vremena za povratak.

Takvim raspletom Hajduk je sigurno peti na kraju sezone, dok će Rijeka u posljednjem kolu tražiti pobjedu i nadati se remiju Osijeka i Lokomotive u Gradskom vrtu. To je jedini scenarij u kojem Riječani mogu do drugog mjesta i Lige prvaka.

gol expired Inter teško oštećen na gostovanju kod Rome, Juventus je sada tik do naslova divider

Nakon derbija trener Hajduka Igor Tudor nije došao na video presicu, a umjesto njega to je napravio pomoćni trener Hari Vukas.

"Ispričavam se u ime Igora Tudora, izgubio je glas, zato nije mogao doći. Ovaj poraz je zbilja razočaravajući, ali valjda će biti pouka za dalje. Stvorili smo dosta šansi, Rijeka je iz četiri udarca zabila tri gola i odnijela pobjedu. Nama ostaje samo razočaranje", rekao je Vukas i nastavio:

gol expired Nakon teškog pada iz bolnice se javio najbolji motociklist svijeta: "Nadam se da ste uživali" divider

"Treći gol smo primili iz kornera. Mi smo ih imali 13, a nismo uspjeli zabiti. Možemo pohvaliti momke za energiju i presing protiv dobre momčadi. Na klupi je izgledalo da ćemo na kraju doći do pobjede, ali nažalost nismo uspjeli. Ovo je bio Hajduk kakav ljudi vole. S te strane možemo biti jako zadovoljni, ali nogomet se igra zbog golova, a nama je to nedostajalo. Falio je šlag na tortu, neki iskusni lisac koji će iz šesnaest metara zabiti gol. Mi takvog golgetera nismo imali, a znamo da protivnici stoje duboko na svojoj polovici. Na svim smo utakmicama kružili, radili visoki presing, ali bi nas odma presijekli protivnički pogoci", kazao je pomoćni trener Hajduka pa zaključio.

"Ostaje nam još jedna utakmica. Idemo je odraditi i onda se pripremiti za novu sezonu. Idemo vratiti vjeru u sebe s mladima koje imamo na raspolaganju. Možda bi jedan miks kvalitetnih pojačanja bio dobar kako bi ti mladi stasali i Hajduku donosili pobjede. Ako se pripremimo na pravi način ne trebamo se nikoga bojati."

gol expired Basaksehir prvi put u povijesti prvak Turske, Vida zabio vodeći gol u mrskom derbiju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider