Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dvije velike pogreške

Inter teško oštećen na gostovanju kod Rome, Juventus je sada tik do naslova

Akcija kojom je Roma poravnala na 1:1 trebala je biti prekinuta u začetku, dok je Inter trebao dobiti kazneni udarac i 20-ak minuta ranije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši drugoplasiranog sastava talijanskog prvenstva Intera nisu se uspjeli približiti vodećem Juventusu na tri boda razilke nakon što su na gostovanju kod Rome u 34. kolu odigrali 2:2.

Inter je poveo golom De Vrija (15) koji je bio najviši u skoku nakon udarca iz kuta, no Roma je poravnala u samoj završnici prvog poluvremena preko Spinazzole (45+1), a dojam je kako je sudac Di Bello pogriješio jer u začetku akcije Rome nije dosudio prekršaj na Lautaru Martinezu.

gol expired Nakon teškog pada iz bolnice se javio najbolji motociklist svijeta: "Nadam se da ste uživali" divider

U nastavku je Roma stigla i do prednosti Mhitarjanovim golom (57), a Inter je još jednom oštećen u 70. minuti kada nije dobio kazneni udarac iako je Eriksenov pokušaj iz slobodnog udarca igrač Rome u živom zidu evidentno zaustavio rukom.

Ipak, Inter je pred sam kraj utakmice ipak dobio kazneni udarac jer je Spinazzola u 87. minuti promašio loptu i pogodio Mosesa u nogu, a sigurni izvođač najstrože kazne za konačnih 2:2 bio je Lukaku (88-11m).

gol expired Basaksehir prvi put u povijesti prvak Turske, Vida zabio vodeći gol u mrskom derbiju divider

Marcelo Brozović odigrao je čitav susret za Inter, dok je Nikola Kalinić ostao na klupi Rome.

Drugi Inter sada ima 72 boda, pet manje od vodećeg Juventusa, koji će u ponedjeljak igrati protiv Lazija, a jedan više od treće Atalante, dok je Roma peta s 58 bodova, dva više od šestog Milana i sedmog Napolija.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider