Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVOLJE ZA DINAMO

Trojica glavnih igrača Dinama večeras se opraštaju od kluba?

Dinamo bi se tako mogao radovati plasmanom u play-off, ali i tugovati zbog odlaska najbitnijih igrača za koje nisu dovedene zamjene.

Galerija Josip Šutalo Dominik Livaković i Domagoj Vida Dominik Livaković i Josip Šutalo +8 Dominik Livaković

Dinamo večeras igra jako bitnu utakmicu, jednu od najvećih ove generacije. Pred tisućama ljutitih Grka hrvatski prvak traži plasman u doigravanje za Ligu prvaka.

AEK ima prednost od 2:1 iz Zagreba, no Dinamo mora odigrati bolji susret i preslikati prvo poluvrijeme iz Maksimira kroz cijelu utakmicu u Ateni.

Dinamo danas može proći u play-off elitnog UEFA-inog natjecanja, a i vrlo vjerojatno ostaje bez glavnih igrača.

Josip Stanišić i Kylian Mbappe Josip Stanišić blizu odlaska iz Bayerna: Ide u klub u kojem smo već gledali poznate Hrvate? divider

Josip Šutalo, Luka Ivanušec i Dominik Livaković su blizu izlaznih vrata Maksimira.

Ajax je sve dogovorio sa Šutalom i stoper Vatrenih bi već u nedjelju trebao otputovati u Amsterdam i potpisati ugovor s nizozemskim velikanom.

Luka Ivanušec bi također trebao u tom smjeru, on je navodno sve dogovorio s Feyenoordom, a čeka se samo kraj utakmice AEK-Dinamo.

Nešto neizvjesnija situacija je oko Dominika Livakovića. Golmana Dinama se usko povezuje s Fenerbahčeom već mjesecima, a u zadnje vrijeme u priču je uskočila i Sevilla koja traži tko će doći umjesto Bounoua.

Dinamo bi se tako mogao radovati plasmanom u play-off, ali i tugovati zbog odlaska najbitnijih igrača za koje nisu dovedene zamjene.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider