Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prenose mediji sa Čizme

Tri talijanska kluba ne odustaju od velikog talenta Osijeka: Poznato je za koliko bi ga Bjelica pustio

Bjelica bi rekao da na ponudu od 2.000.000 eura i postotak od sljedećeg transfera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Bjelica ne daje previše prilike mladim igračima iz omladinskog pogona Osijeka, više se oslanja na gotove proizvode i veću minutažu daje iskusnijim igračima, a to planiraju iskoristiti Talijani koji već neko vrijeme pokušavaju dovesti Adriana Leona Barišića. Talijanski TuttoMercato prenosi kako ga ganjaju čak tri kluba sa Čizme.

Navodno ga u siječnju žele Venezija, Sassuolo i Salernitana, a čini se da ni Osijek nije imun na njihove ponude. Isti izvor tvrdi kako bi ga Osječani bili spremni pustiti za 2.000.000 eura i postotak od sljedeće prodaje.

gol expired Torcida vrijeđala Bjelicu, Hajduk dobio kaznu: Ružno skandiranje i bakljda skupo stajali Splićane divider

Mladi stoper već dugo ima pratnju njihovih skauta, a navodno ih je oduševila njegova predstava za mladu reprzentaciju BiH protiv Italije na kojoj je zaustavio najboljeg strijelca Serie B Lorenza Luccu. Između ostalog, na toj utakmici bio je i jedni strijelac svojih.

Talentirani branič rodio se u Njemačkoj, ali igrao je za tri različite selekcije BiH, U-18, U-19 i U-21. U karijeri je nosio dresove Dinama, Hajduka i Splita, a od 2018. nosi onaj Osijekov s kojim je potpisao profesionalni ugovor.

Talijani su ga navodno zvali i prije nego li je parafirao taj ugovor, međutim odbio ih je jer je želio ostati u Osijeku. U siječnju će moći odvagnuti na toj odluci i odabrati gdje želi nastaviti karijeru…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider